Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak a hónajszőröm el?

Mit csináljak a hónajszőröm el?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és holnap megyünk szüleimmel strandra.De már van hónajszőröm és nem merem anyáméknak mondani hogy borotva kellene és izgulok hogy holnap milyen lesz ha meglássák a hónajszőröm de nem szeretném levágni úgy hogy nem tudják mert úgy meg fogja kérdezni hogy mikor vágtam le és hol
2021. aug. 19. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem, nem 8 éves vagy, hanem 16. Menj be a boltba és vegyél magadnak borotvát. Ha rá kérdeznek mikor borotváltad le elmondod, nem bonyolult dolog. De szerintem ha beszélnél a szuleiddel hogy le szeretnéd vágni a honalj szőröd akkor ugyis vennének neked borotvát.
2021. aug. 19. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:
70%

Egyrészt srácoknál nem gáz a hónaljszőr, sokan fenthagyják, nem nézik meg és furcsállják mint amikor nők csinálják ezt.

Másrészt ha téged személy szerint zavar és ezért szabadulnál meg tőle:

1. lecseszni nem fognak érte a szüleid, ettől nem kell tartanod

2. ha a miatt nem mered elmondani, mert kínos mert még ismeretlen a téma, akkor javaslom hogy előszőr írd le hogy mit akarsz mondani, nekem ez be szokott válni. az is segít ha nem szemől szembe szólsz hogy kellene borotva (tudom, tudom gyávaság, de használ) pl. amikor megy a boltba és te a szobádban vagy, kiálts utána, hogy hozzon légyszi egy borotvát neked. Vagy hívd fel amikor már elment boltba. Felkészülhetsz arra is hogy kérdezi, hogy minek. Erre is leírhatod a választ előre. Semmi bonyolult magyarázat nem kell, de ezek elsőre sokkal ijesztőbbnek tűnnek mint amilyen valójában

2021. aug. 19. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
87%
az arcodon még nincs semmi? oda nem kéne a borotva? amúgy ne legyél mér ekkora punci, bármelyik boltba bemész és veszel eldobhatót
2021. aug. 19. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!