Hogyan tudom legyantázni a fenekem?
Hideggyanta, lehet kapni drogériában. Az Isana (Rossman) a legjobb és a legkönnyebben darabolható. Kisebb csíkokra vágod majd a kívánt területre ragasztod és letéped. Gyakorolni kell.
Boritválás után nagyon szúrt és kellemstlen volt, ezért azt hagyagoltam.
A felmelegítős gyanták meg nekem intim területeken sehogy se működnek, de lehet én vagyok a béna.
Én gyantazom saját magamnak évek óta. Úgy tudod jól csinálni hogy veszel egy x-epil evolution szettet. A patron auzéles zöld színű kell bele + x-epil lehúzó csíkot. Ha ez megvan felmelegited a gyantat használatra készen. Lefekszel hanyatt az ágyra felveszel egy misszionárius pózt, + szükséges egy kis tükör így látod mit csinálsz. Egy felületre kicsi gyantat kell egyszerre felvinni többször 3-4 rétegben szőr növekedésével megegyező irányban. Jól rányomod a lehúzó csíkot, kifeszíted a bőrt és hirtelen mozdulattal letéped. Ha készen vagy babaolajjal át törlöd a popsidat. Ennyi.
Egy meleg srác
Természetesen ezzel a gyantaval akár az egész tested le tudod gyantazni, teljes intim karok lábak is gond nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!