Ha eredeti Rolex helyett mondjuk egy hamisítványt veszek fel akkor azt nézni fogja bárki is?
11
Ezt elég jól megfogalmaztad.
ahány ember, annyi féle. mind más ismeretekkel rendelkezik, más helyzetekre máshogyan reagál és nem tudsz mindnek megfelelni.
az egyik azért néz le, mert drága órával villogsz. a másik azért, mert hamis, amivel villogni próbálsz. a harmadik felnéz rád a drága óra miatt. a negyedik értékeli benned, hogy csak hamis Rolexre költöttél, nem valódira. az ötödik le se szrja, hogy van-e órád vagy nincs, azért szeret, amilyen vagy. a hetedik utál, mert bunkó vagy vele és ezért nem érdekli az órád. a nyolcadik nevetségesnek tartja, hogy mindenki másnak meg akarsz felelni és azon agyalsz, melyik cikibb ezek közül.
14#
Pont ezért kéne mindenkinek önmagának megfelelni és nem másoknak...
#15 igen, egyetértünk. ezt a fontos konklúziót kihagytam, köszi a kiegészítésért!
,-)))
Igaz amit mondasz #13-as. Vettem is egy Pagani Daytona modellt. Lényegében az utolsó részletig ugyanaz, mégsem érzem benne kellemetlenül magam, mert ezek után úgyis az lenne már, szerintem.
Ha csak egy ember veszi észre,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!