Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani megbízható...

Tudnátok mondani megbízható parfüm webshopokat? Ahol 100% ,hogy eredetit árulnak.

Figyelt kérdés

2021. aug. 17. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Douglas, Marionnaud
2021. aug. 17. 15:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Valaki a notinot ajánlotta privátot arról mi a véleményed?
2021. aug. 17. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Én Notinoról szoktam, eredetit kaptam és gyorsan.😁
2021. aug. 17. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A Notinoról vegyes kommentek jönnek mindig.

Arckrémet (Nuxe), drogériás árkategóriájú sminkeket és celebparfümöket rengetegszer rendeltem onnan, és mindig meg voltam elégedve, garantáltan eredetiek.

Viszont bevallom, luxusmárkás illatokat (Chanel, Gucci, Armani…stb.) nagyobb tételben még nem mertem rendelni. Ezeket mindig a Douglas webshopjából szerzem be.

Sokan állítják, hogy ezek a nagyobb tételes parfümök a Notinon nem eredetiek, illetve keverik az eredetit a hamisítvánnyal, és találomra helyezik őket a csomagokba. Már akkor “szagos” a kis kifújó fej bemenete, amikor még “elméletileg” bontatlan, azoknak pedig SOHA nincs illatuk egy megbízható cégnél, illetve max. fél óráig érzik magukon ezeket az illatokat, - általában ilyen kommentekkel lehet találkozni.

Én gyanítom, hogy lejárt/régi példányokat adnak el, ezért is olcsóbbak.

10 ml-es mini Burberry Her parfümöm volt tőlük, amit a batch kódja szerint 2006-os széria. 😳❔

2021. aug. 17. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami azért bizarr, mert akkor az illat még nem is létezett. 🤔🔺
2021. aug. 17. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
4. válaszoló: Pár éve vettem tőlük egy nagy üveges Chloe-t, akciós volt, gondoltam most vagy soha! Mikor megérkezett ellenőriztem egy oldalon, ahová a parfüm gyártási sorszámát kell beírni, és kiadja hogy mikor gyártották. 10 éve gyártották! Kibontottam, és már erjedt, büdös romlott szaga volt. Ismerem a Chloe-t, tudom hogy nem ez az illata, régóta használom. Azonnal vissza is küldtem, nekem friss gyártásút küldjenek, és tüntessék föl az oldalukon hogy az akciós parfüm legalább 10-12 éves, azért ilyen olcsó! Aztán majd a vásárló eldöntik megéri e neki ennyi pénzért is! Küldtek helyette egy friss gyártásút, aminek nem is volt semmi baja az illatával.
2021. aug. 26. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!