Tudnátok mondani megbízható parfüm webshopokat? Ahol 100% ,hogy eredetit árulnak.
A Notinoról vegyes kommentek jönnek mindig.
Arckrémet (Nuxe), drogériás árkategóriájú sminkeket és celebparfümöket rengetegszer rendeltem onnan, és mindig meg voltam elégedve, garantáltan eredetiek.
Viszont bevallom, luxusmárkás illatokat (Chanel, Gucci, Armani…stb.) nagyobb tételben még nem mertem rendelni. Ezeket mindig a Douglas webshopjából szerzem be.
Sokan állítják, hogy ezek a nagyobb tételes parfümök a Notinon nem eredetiek, illetve keverik az eredetit a hamisítvánnyal, és találomra helyezik őket a csomagokba. Már akkor “szagos” a kis kifújó fej bemenete, amikor még “elméletileg” bontatlan, azoknak pedig SOHA nincs illatuk egy megbízható cégnél, illetve max. fél óráig érzik magukon ezeket az illatokat, - általában ilyen kommentekkel lehet találkozni.
Én gyanítom, hogy lejárt/régi példányokat adnak el, ezért is olcsóbbak.
10 ml-es mini Burberry Her parfümöm volt tőlük, amit a batch kódja szerint 2006-os széria. 😳❔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!