A hip dips gáz?
Én nő vagyok, így lehet nem az én véleményem érdekel, de szerintem nem gáz. Nálunk a családban anyai ágon mindenkinek gyönyörű kerek csípői vannak, egyedül én lógok ki ezzel a hip dips dologgal. Kislányként nagyon nagy hátrányként gondoltam erre, mert nem tartottam szépnek, ma már úgy vagyok vele, hogy változtatni nem tudok rajta, és nehogy már azért kelljen rosszul éreznem magam, ahogy a csontjaim állnak :D
Ráadásul rengeteg modellnek is vannak, rajtuk pedig aztán nincs felesleg (pl. Bella Hadid is, vagy Sierra Sky.)
Annyi, hogy pl. bodicon ruhákat nem szívesen viselek emiatt, de a bikiniket ugyanúgy felveszem, és a legtöbb nőn fel se tűnik számomra. Csak magammal szemben vagyok én is ennyire kritikus.
Mindenkinek a véleménye érdekel.
Köszönöm a választ. Én is elég kritikus vagyok magammal szembe máson pedig egyátalán nem tartom csúnyának. Megpróbálom elfogadni mert hiába edzettem rá eddig sajnos nem változott.
Hip dip-en nem igazán tudsz változtatni, mert ahogy te is jól mondtad, a csontoktól és a rajtuk eredő izmoktól függ, hogy kinek milyen. Ezen max esetleg valamilyen plasztikáztatással lehetne valamit tenni, ha egyáltalán lehet, de szerintem teljesen felesleges. Most pont ez a divat, mint régen a bikini bridge, nem kell benne a hibát keresni :)
Ilyen szempontból inkább “érdekességnek” gondolnám, a dolgot, hogy mennyire változatos az ember, mennyire különbözőek lehetünk, úgy hogy mindegyik forma egészséges :)
Én ha strandon látok valakit, egyáltalán nem tartom se gáznak, se kivetnivalónak, mert szimplán ilyen az adott ember felépítése, nincs vele semmi probléma.
Inkább fogd fel a dolgot, mint különlegesség, mint pl a fülnél is a lenőtt és a nem lenőtt cimpát :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!