Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az öltönyóránál tényleg olyan...

Az öltönyóránál tényleg olyan fontos, hogy passzoljon a bőrszíj színe, az övhöz meg a cipőhöz?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogy úgy szól az "etikett", hogy barna bőrszíjas órát, barna bőrcipővel és övvel, a fekete bőrszíjast meg fekete övvel, cipővel. És azt is olvastam, hogy nappal inkább a világos számlap ajánlott, este meg a sötét szàmlap. De most akkor külön vegyek egy ilyet meg egy olyat? Nem elèg egy öltöny óra, amit mindenhez feltudok venni? Persze öltönyön bellül. Ti mit tanácsoltok?

Előre is köszönöm a normális vàlaszokat!

2021. aug. 12. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a célod ezzel az öltözködéssel? A cél komolyságától függ, hogy mennyire kell szigorúan tartanod magad az etiketthez.
2021. aug. 13. 00:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Szóval ha jól értem, akkor nem akarsz külön világos és sötét számlapos órát venni, de attól még vennél külön barna és fekete bőrszíjasat is, csak mindkettőből egy darabot, egyféle számlappal? Az úgy tök oké. Most evvel az öltözködéssel nem tudom mi a célod, de senki sem fogja nézni, hogy milyen az órád számlapja.
2021. aug. 13. 02:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, hanem pont, hogy csak egy órát szeretnèk venni, nem pedig külön ilyen, és külön olyat, számplap és szíjtól függetlenül.
2021. aug. 13. 08:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagod, hogy a szijat tudod cserelni konnyen?
2021. aug. 13. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán nézik ennyire, illetve nagyon kevés hely, ahol emiatt rosszallóan tekintenének rád. Ha legalább a cipőd illik az övedhez, nyugodtan vehetsz fel valami fekete/barna szíjas karórát szinte bármilyen alkalomnál. Illetve ha van szerszámod, lb 2 perc alatt lehet szíjat cserélni. Szerszám nélkül is, csak akkor könnyebben megkarcolhatod a tokot véletlenül.
2021. aug. 13. 17:25
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen én is erre gondoltam. De igazatok van. Szerintem veszek egy vilàgos (fehér, vag ezüst számlapos órát, és akkor ahhoz megy a barna is meg a fekete szíj is.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2021. aug. 13. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Órán szíjat kb két perc cserélni ha quick release akkor még annyi sem. De amúgy dress code függő, hogy kell-e ennyire mélyen foglalkozni a szíj színével ahogy pl az is hogy a tok arany lehet-e csak.
2021. aug. 16. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!