Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A hajamból gyorsan kikopik a...

A hajamból gyorsan kikopik a festék. Milyen hajfestéket vegyek, ami tartós, szép színű és nem kopik? Lent több.

Figyelt kérdés

Olyan hajfestékekre gondolok, amik a DM-ben vagy a Rossmann-ban is megtalálhatóak. Tehát ilyen Palette, Londa, stb.

Melyik a legjobb?

2010. aug. 29. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:

én palette 10min color hajfestéket használok nekem nagyon tartós és szép színe is van én a vörösesbarnát használom 480 as :D

anyukám a palette color & gloss-t használja neki gyorsan kimegy a színe de az unokatesóm is palette color & gloss-t használ és neki tök sokáig bírja igaz nem ugyanolyan árnyalatút használnak anya az fr3-as intenzív sötétvöröset használja gyönyörű színe van az unokatesóm meg a fénylő méz 8-5 öst használja

a garniernek gyönyörű színei vannak hátha van vkinek vele tapasztalata az engem is érdekelne

2010. aug. 29. 11:26
 2/4 anonim ***** válasza:
rf3 és nem fr3 bocs elírtam
2010. aug. 29. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

hát talán minőségit vegyél,ne ilyen londákat

a Loreal összes terméke jó,de nekem a Garnier festékei is beváltak

2010. aug. 29. 11:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezért is kérdeztem, mert én nem tudom, melyikek a jók...
2010. aug. 29. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!