Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 1. Nagyon ciki ha gyantat...

1. Nagyon ciki ha gyantat veszek a boltban (16 elmultam) a no rosszul fog ram nezni? Lidl ekben lehet vagy a dm, rossmannon kivul hol? 2. Milyen dmben kaphato termekek azok amik eltüntetik a pattikat, hegeket? Értelmes valaszokat kerek!

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem fog érdekeli, hogy gyantát veszel
2021. aug. 9. 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem fog rosszul nézni rád. Különösebben le se fogja sz@rni hogy mit veszel:D Ne gondold túl. Ez egy tök okés dolog ugyanúgy mintha tampont vennél vagy bármi.

2. A legtöbb semmit se ér, vagy még több gondot is okoznak mint ami eleve volt. Vegyél teafaolajat azt azt hiszem lehet dmben és rossmanban is kapni és az tényleg hatásos. Abból vigyél fel egy nagyon keveset csak a pattanásra mondjuk alvás előtt és tádámm. :PP

2021. aug. 9. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem fog nézni.

Nem is értem.

Eddig csak a gumit, sikosító vásárlásától féltek.

Legközelebb a sampon is ciki lesz már? 😁

2021. aug. 9. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
25%
1) Ha valaki rosszul néz rád és még be is szól amiatt amit veszel, akkor csináld azt amit én szoktam. Fizetés nélkül hagyd ott (nyilván a terméket is), és mond neki "hogy kötelező itt vásárolnom, akkor inkább megveszem máshol".
2021. aug. 9. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki?
2021. aug. 9. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Nem fognak rád furcsán nézni, viszont nem mindenki tudja magát gyantázni, ki kell tapasztalni, hogy neked megy-e.

Ideig-óráig beválhatnak a pattanás elleni szerek, de az igazi javulást majd a hormonháztartásod érése hozza, ha túlleszel a tini koron.

2021. aug. 10. 00:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat. Nekem valami olyasmi kene h pl. Arcmaszk vagy tenyleg semmi? Nekem amikor megjon akkor es azelott egy hettel mar teli leszek es nagyon nem tetszik nekem.
2021. aug. 10. 12:30
 8/9 anonim ***** válasza:

En egyszer 3 doboz (30db) óvszert vettem és a kasszás felhuzta a szemöldökét. :')

Yamuna szappanjai esetleg? Én a barátommal együtt használom esténként. (yamuna mandulamag őrlemény szappan)

!

2021. aug. 11. 00:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem ciki, és sok tini vesz.

Olyan, mint hajgumit vagy naptejet venni.

Semmi extra.

2021. aug. 28. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!