1. Nagyon ciki ha gyantat veszek a boltban (16 elmultam) a no rosszul fog ram nezni? Lidl ekben lehet vagy a dm, rossmannon kivul hol? 2. Milyen dmben kaphato termekek azok amik eltüntetik a pattikat, hegeket? Értelmes valaszokat kerek!
1. Nem fog rosszul nézni rád. Különösebben le se fogja sz@rni hogy mit veszel:D Ne gondold túl. Ez egy tök okés dolog ugyanúgy mintha tampont vennél vagy bármi.
2. A legtöbb semmit se ér, vagy még több gondot is okoznak mint ami eleve volt. Vegyél teafaolajat azt azt hiszem lehet dmben és rossmanban is kapni és az tényleg hatásos. Abból vigyél fel egy nagyon keveset csak a pattanásra mondjuk alvás előtt és tádámm. :PP
Senki sem fog nézni.
Nem is értem.
Eddig csak a gumit, sikosító vásárlásától féltek.
Legközelebb a sampon is ciki lesz már? 😁
Nem fognak rád furcsán nézni, viszont nem mindenki tudja magát gyantázni, ki kell tapasztalni, hogy neked megy-e.
Ideig-óráig beválhatnak a pattanás elleni szerek, de az igazi javulást majd a hormonháztartásod érése hozza, ha túlleszel a tini koron.
En egyszer 3 doboz (30db) óvszert vettem és a kasszás felhuzta a szemöldökét. :')
Yamuna szappanjai esetleg? Én a barátommal együtt használom esténként. (yamuna mandulamag őrlemény szappan)
!
Nem ciki, és sok tini vesz.
Olyan, mint hajgumit vagy naptejet venni.
Semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!