Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ciki egy férfinek...

Miért ciki egy férfinek szőrteleníteni?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok,koromhoz képest nagyon szőrös,így elkezdtem szőrteleníteni,viszont a haverok szerint elég gáz és piszkálnak emiatt

2021. aug. 9. 06:07
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Én 41 évesen is szőrtelenítek férfi létemre. 20 éves korom óta rendszeresen. Van, mikor hagyom kicsit, azt újra leszedem. Hát, ha nekik ez gáz, akkor ők ne csinálják, ha te meg így érzed jól magad, csináld. Én speciel utálom, ha szőrös vagyok.
2021. aug. 9. 06:41
 2/10 anonim válasza:
67%
Ez attól függ szerintem hogy mit szőrtelenítesz. Pucér lábbal egy férfi elég hülyén néz ki, ugyanez vonatkozik a karokra is. Ez nem azt jelenti hogy őserdőnek kell lenni mindenhol, de le lehet vágni rövidebbre is.
2021. aug. 9. 08:01
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Én a fejemen kívül a nemi területet szőrtelenítem illetve nyáron 2 hetente a hónaljamat.

Azt is megértem ha valaki a hátát, az nagyon csúnya tud lenni ha valakinek rengeteg szőr van rajta.

De a mellkasomhoz, kezeimhez és lábaimhoz sosem nyúlnék.

2021. aug. 9. 08:57
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos ott tartunk, hogy férfi arra büszke, ha jó ronda...
2021. aug. 9. 09:36
 5/10 anonim ***** válasza:
45%

Hány éves vagy? Én csak akkor szőrtelenítenék ha ki lennék gyurva, akkor is csak a hasamról.

17f

2021. aug. 9. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Semmi sem ciki amitől jobban érzed magad! De el kell döntened, hogy te hogy érzed jól magad, vagy hogy utánod a másikat.
2021. aug. 9. 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:
16%
Elég hülye vagy, ha szőrtelenítesz, egyáltalán nem férfias, és a nők nem is szeretik a csupasz férfiakat. Legalábbis én nem.
2021. aug. 10. 11:32
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
7,nem kell általánosítani! Ha vki nem akar csimpánzként kinézni, az hagy döntse el maga! Úgy tudom ti nők baromira nem szeretitek ha beleszólnak az életetekbe. Ha neked a szőrzet csak a ffias, elég kiábrándító, hogy ennyire tartjátok a ffiakat.
2021. aug. 10. 12:43
 9/10 anonim válasza:
27%
Csak a meleg férfiak szőrtelenítenek én szerintem hanyagold a szőrtelenítés ha nem akarod hogy az emberek melegnek hidjenek.
2021. aug. 17. 02:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem vagyok meleg, szőrtelenítek. Barátnőmnek is jobban bejön. Érdekes dolgokat lehet itt olvasni.

De miért lenne ennyire egyértelmű? Kiválasztottam a Homoszexualitás kategóriát, beütöttem, hogy szőr, pár szavazásos kérdés, amit megláttam:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Tény és való, hogy vannak akik a szőrtelent kedvelik és vannak, akik szőrtelenítenek is, de ugyan úgy vannak köztük kommenteket és szavazást elnézve bőven olyanok, akik a szőrös testet tartják vonzónak. Azért a "csak meleg férfiak" állításod úgy hiszem igen gyenge lábakon áll és első blikkre igencsak beszűkült látóteret feltételezek. Nem tudom miért nem döntheti el mindenki maga, hogy hogyan érzi magát jobban. Én eléggé szőrös típus vagyok, nem tehetek róla, zavar. Egyszerűen nem érzem magam jól majomra hajazva. Se esztétikailag, se közérzet szempontából. Lehet vitatkozni, hogy higiénikusabb-e vagy sem, sokkal inkább annak, illetve tisztábbnak érzem magam szőr nélkül. Plusz pont, hogy nem virít fehér parkettán porszívózás után is pár szőrszál, miután megvakartam a lábam. Szerintem akit pedig maga a szőr teszi férfivá, ott azért vannak gondok. Érdekes akár egy sportolóról se az jut eszembe, hogy de nőies és valahogy a tükörben sem egy női alak kacsint vissza rám. Vannak, akiken alapból alig van szőr, akkor ők is férfiatlanok, vagy mi? Nem mintha az evolúció is a szőr felé húzna... Most 24 éves vagyok. Én valamikor gimnázium végefele szedtem le a lábamról először a szőrt, de előtte igen sokáig, évekig gondolkoztam rajta, mert amikor erőteljesebb lett, kezdett zavarni. Egyik osztálytársamnál láttam először, aki mai napig minden tudomásom szerint teljesen hetero. Pár kérdésen kívül, hogy fogadásból szedte-e le, vagy miért más rosszat nem kapott. Később ugyan, de én is megtettem, de aggasztottak a reakciók, de amúgy tőlem se kérdezték nagyon. Igazából nem amiatt aggódtam, hogy szőrtelen leszek, hanem hogy eltűnik egyik napról a másikra (mondjuk ezért időzítettem nyárra), esetleg cikiznek miatta, de szerencsére ilyen nem történt, vagy jól indokoltam, jó volt az osztályközösség, nem tudom. Utána még 1 osztálytársamnál láttam, aki szintúgy hetero, csak zavarta szintúgy, ahogyan engem is. Páran rákérdeztek, esetleg rákérdeznek mai napig, hogy szőrtelenítek-e, de nem tagadom, hanem mondom, hogy igen, mert zavar. Egyszer sem kötöttek emiatt belém vagy cikiztek volna. Majdhogynem olyan dolog, mintha valaki számon kérné, hogy miért ilyen a stílusod, a frizurád, miért van vagy nincs szakállad. Úgy hiszem ezeket inkább az egyén döntse már el, hogy hogyan érzi magát jól. Nem egy megváltó vagy olyan hú de nagy dolog némi szőr hiánya, főleg hogy lányok terén is akad bőven olyan, akiknek jobban tetszik nélküle, vagy úgy tetszik, vagy jobban elfogadja mint a vuki kinézetet.

2021. aug. 17. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!