Jó piercinges Budapesten?
WestEnd piercing - nagyon jó. mindenki profi, kedves és nagyon segítőkész, csak ajánlani tudom. több piercinget szurattam ott és mindig jó eredménnyel
VISZONT
BarbuluszPiercing-hez ne menj, két piercing-em is nála készült és mind2 begyulladt (a másodiknak az utókezelésével már inkább a westendbe mentem miután kiszakadt a gyulladás miatt)
3-as
barbulusz tényleg korrekt és kedves, előtte és utána is készültek piercingjeim a westendben azokkal soha nem volt semmi, barbuluszé mindig begyulladt.
a szemöldökömet amúgy ő szúrta először, begyulladt aztán ki is dolgozta az ékszert. egy évvel később a westendben újraszurattam, pikk-pakk begyógyult és soha nem volt vele semmi. sok piercingem van mindegyiket pontosan és odafigyelve kezeltem. amelyikkel probléma volt az egyetlen közös nevező barbulusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!