Nők ti borotváljátok a karotokat?
Én nem.:)
Bár soha nem is borotváltam, gyenge, kevés, szőke szőr van a karjaimon, így nem is látszik igazán, vagy csak Én nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget 🤷🏼♀️
Én nem borotválom a szőrt a karomon. Ha valaki közelebbről nézi, akkor látszik, hogy szőrös, de engem nem zavar, nem borotválom.
De amúgy van egy közeli barátom, neki elég erősen szőrös, szóval azért na, látszik, hogy szőrös, de nem borotválja ő se. Szerintem nem csúnya, hogy látszik a szőr. De na, mi nők se vagyunk szőrtelenek, nem kell minden egyes centimétert borotválnunk csak azért, mert nők vagyunk. :D Úgy hagyd, ahogy szeretnéd.
én epilálom.
régebben nekem is eléggé erős, sötétebb szőr nőtt rajta, de most már az epilálás miatt gyengébb lett, kevésbé látványos és ritkább is, úgyhogy amikor elkezd kinőne akkor se látványos, érdes borosta alakul ki.
szerintem megéri a fájdalmat és a vesződést vele. Most már csak kb 1,5 havonta foglalkozok vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!