Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a szőke kék...

Szerintetek a szőke kék szemmel az mennyire vonzó? Mármint értem h ízlés kérdése de pl kinek milyen kombo a kedvence? (Nő)

Figyelt kérdés

2021. júl. 31. 22:31
 1/6 Betta válasza:
100%

Barna haj és barna szem az ami számomra vonzóbb, de ha kék szeme van az illetőnek, akkor az is esetleg sötétkék.

Ez az én véleményem meghallgatnám másokét is :)

15L

2021. aug. 1. 00:29
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
sötét
2021. aug. 1. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szőke kék szemű az ideálom.

35N

2021. aug. 1. 15:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a zöld szem tetszik nagyon, mert az tényleg ritka. Az ilyen világoskék, meg szürkéskék az szerintem egyáltalán nem szép.

Hajban inkább barna, vagy fekete az ami tetszik egy nőn.

F25

2021. aug. 1. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#4 Furcsa, hogy azt írod, ritka a zöld szem, én nap mint nap sok ilyet látok, a családom anyai ága is jellemzően zöld szemű, én is az vagyok (+szőke haj). Szerintem minden szemszín tud gyönyörű lenni, talán a szürkéset és az egészen sötét, feketére hajazót tartom különlegesnek, de nem feltétlenül ez vonz. A sötét haj tetszik, ehhez általában sötét szem társul, de lehet akár kék is... Nem ezt nézem először, a szín annyira nem érdekel, inkább az, hogy kifejező, nyitott tekintetet sugározzon (jaj de közhelyesen, nyálasan hangzik, tudom xD).

(16/l)

2021. aug. 10. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 az tény, hogy a zöld szem a legritkább a világon. Mindössze 2%. Ha a családod pont zöld szemű, akkor gyakran látsz zöld szeműeket, attól még statisztikailag világviszonylatban ritka.
2021. aug. 11. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!