Szerintetek a szőke kék szemmel az mennyire vonzó? Mármint értem h ízlés kérdése de pl kinek milyen kombo a kedvence? (Nő)
Barna haj és barna szem az ami számomra vonzóbb, de ha kék szeme van az illetőnek, akkor az is esetleg sötétkék.
Ez az én véleményem meghallgatnám másokét is :)
15L
Nekem a szőke kék szemű az ideálom.
35N
Nekem a zöld szem tetszik nagyon, mert az tényleg ritka. Az ilyen világoskék, meg szürkéskék az szerintem egyáltalán nem szép.
Hajban inkább barna, vagy fekete az ami tetszik egy nőn.
F25
#4 Furcsa, hogy azt írod, ritka a zöld szem, én nap mint nap sok ilyet látok, a családom anyai ága is jellemzően zöld szemű, én is az vagyok (+szőke haj). Szerintem minden szemszín tud gyönyörű lenni, talán a szürkéset és az egészen sötét, feketére hajazót tartom különlegesnek, de nem feltétlenül ez vonz. A sötét haj tetszik, ehhez általában sötét szem társul, de lehet akár kék is... Nem ezt nézem először, a szín annyira nem érdekel, inkább az, hogy kifejező, nyitott tekintetet sugározzon (jaj de közhelyesen, nyálasan hangzik, tudom xD).
(16/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!