Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is ilyen a tokelet...

Szerintetek is ilyen a tokeletes lab es popsi?

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 31. 20:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

a legtöbb kép úgy van beállítva, hogy optikailag sokkal nayobbnak tűnjön a feneke, mint amilyen valójában (kitolja a csípőjét, pucsít a kamera felé, a törzsével pedig előrébb dől, akár picit el is fordítja, így a dereke távolabb, a feneke közelebb lesz, és mint tudjuk, ami közel van az nagyobbnak, ami távolabb az kisebbnek látszik. A kettő együtt pedig kiadja a karcsú derék nagy fenék optikai illúziójat - azaz az ő esetében inkább felerősíti ezt az arányt). Egy-két képen ahol előről látszódik csak, sokkal jobban kivehető az igazi alakja, és látszódik hogy nem annyira nagy a feneke és csípője mint ahogy azt a többi képen mutatja. (és akkor még szót sem ejtettem a lehetséges képmanipulációról. tételezzük fel most hogy ne mcsinált semmit sem a képekkel)

Ha a nagyon beállított képeket nézzük, amiket szeretne eladni: nem tetszik, szerintem ez már ránézésre sem természetes, és eléggé aránytalan. fogalmam sincs hogy ez miért lett ennyire felkapott. (és el nem tudom képzelni hogy azok akik ilyenné edzették/plasztikázták magukat hogy a fenébe találnak rájuk passzoló nadrágokat)

a lába szép edzettnek tűnik.

2021. júl. 31. 21:09
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
A feneke tuti, hogy mű. Ennél a fotónál azért nagyon látszik, hogy nem természetes a formája: [link]
2021. júl. 31. 21:13
 13/19 anonim ***** válasza:
69%
Ez egy agyonszerkesztett műanyag.
2021. júl. 31. 23:28
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Ez olyan mű, hogy már környezetszennyezés!
2021. aug. 1. 00:14
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem, túl nagy ez a valag
2021. aug. 1. 01:49
 16/19 anonim ***** válasza:
69%

Nekem ez már kicsit a gnóm kategória. Természetellenes a formája, látszik, hogy töltve van a feneke.

Plusz amit előttem is írtak, hogy minden kép popsi hangsúlyos.

2021. aug. 1. 09:14
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem.
2021. aug. 1. 11:28
 18/19 anonim ***** válasza:
70%

Nem, ez bizarr és aránytalan, túl nagy a feneke és túl vékony a lába.

Inkább ez:

[link]

2021. aug. 1. 15:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen
2024. aug. 14. 05:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!