11/25 anonim válasza:
Láttam már természetesebb és élettelibb műanyag bábut:/
12/25 anonim válasza:
Szép a lány. Nem nézném ki belőle hogy bunkó lenne. Kedves aranyos csaj lehet, ha most így hirtelen rá nézek.
Gondolom azért ilyen szép mert jól öltözik, jól sminkeli magát, és úgy mond add magára:D
13/25 anonim válasza:
Megmutattam a férjemnek a fotót, ennyi volt a reakciója: Ennek meg mi baja van?! Ez ilyen anorexiás kampány-izé? :)
14/25 anonim válasza:
Szerintem nem valami szép, főleg így, elég előnytelen és jellegtelenné teszi a beállítás. Nekem nem tűnik szimpinek, nekem olyan lánynak tűnik, aki sötétben szexel a férjével, aztán rohan gyónni, egy középosztálybeli, pedáns asszony.
15/25 anonim válasza:
Nagy a feje a testéhez képest (az alapján, ami a vállából látszik).
16/25 anonim válasza:
Ránézésre egyáltalán nincs személyisége.
17/25 anonim válasza:
Azt ne mondjátok, hogy nem szép! Nekem se az ideálom, de szépnek szép. A személyiséget meg ebből nem lehet megmondani.
18/25 anonim válasza:
Még egy kis igazítás, és elmehet kísértetiesnek.
19/25 anonim válasza:
csak én látom h g3ci nagy a feje?
20/25 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=XrmrU7P-ysA Ő élethűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!