Átlag kozmetikus miért nem vállal férfi intim gyantát?
Megértem és tiszteletben tartom, ha kozmetikusként ezt valaki nem vállalja be, viszont érdekelne, hogy mi az oka.
Egyrészt nyilván ott van, hogy nem szívesen fogdozná egy ismeretlen férfi farkát, herélt, meg tart a barmoktól, akik megkérnék, hogy verje is ki.
Ezen túlmenően van más ok? Mondjuk a férfi intim gyanta nehezebb, több tapasztalatot, másfajta technikát, gyantát igényel? Vagy ezt külön kellene megtanulni?
Főleg tényleges kozmetikus véleménye érdekelne, aki a szakmában dolgozik.
Mellesleg ha én lennék kozmetikus, akkor inkább farkakat fogdosnék mint nunákat.
Ez arra utal,hogy nálatok van gond!
Meghát amit írtam, fogyasztóvédelemnél diszkriminatív magatartás miatti feljelentés.
Ez nem egy szobafestő aki mondjuk nem vállal lábazat festést, hanem egy szolgáltatás amit személyemre irányultan nem vállalnak.
Nem! Itt nincs kiírva mint a fodrásznál, hogy női vagy férfi.
Csak annyi, hogy kozmetikus.
Tehát ha férfit nem vállal az diszkriminatív hozzáállás ezért jár a feljelentés.
Lehet rasszizmusként is kezelni.
Meghát ha inkább nindzsót fogdos szívesebben, akkor ot más gondok is felmerűlnek…
6.
Segítek!
Nem röhögnek ki, volt már rá példa, jó kis pénzbírságot szabtak ki a drága “kozmetikusra”.
Mellesleg nem attól függ hogy nehezebb e vagy sem, hanem a rutintól.
Ha diszkriminál akkor nem lesz gyakorlata.
8!
Ha esetleg bevállalná akkor lenne rutinja.
9!
Ugye? Mekkora köcsög, hogy diszkriminál a kozmetikus.
Ezeket egytől egyig fel kell jelenteni. Majd pár bünti után elgondolkozik, hogy bővíti a szolgáltatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!