Hogy kell tisztítani, és kivenni a fültágítót?
Figyelt kérdés
Szóval több mknt 1éve és 5 hónapja van fültágítóm. O.4mm kezdtem és 0.8mm-van jelenleg. (Ez kb 8 hónapja) és a 0.4mm-eset ki tudtam venn nagyon könnyen, de a mostanit nem tudom . Hajmosásnál szoktam jobban áttörölgetni a füleseimet, de múltkor szerintem valamit elrontottam mert elkezdett gennyezni, és nyilván van szaga. Próbálom mindennap törölgetni de jó lenne ha ki tudnám venni, és tudnák egy jó technikát a tisztításra .2021. júl. 27. 18:29
1/4 anonim válasza:
Nekem 15 mm-esek voltak. Akkorára kell kitágítani a lyukat, hogy simán ki-be tudd huzigálni benne a tágeszt. Én simán szappanos vízzel meg egy kiszuperált fogkefével tisztítottam, meg fújtam rá fertőtlenítő sprayt, de két naponta mosni kellett, mert szaga az mindig lesz sajnos.
2/4 A kérdező kommentje:
Okés! Köszi a választ!:D
2021. júl. 28. 00:30
3/4 anonim válasza:
0,4mm? A sima füllyuk a fülbevalónak 0,8-1,0mm.
Ami már inkább fültágító, az, ami 5mm felett van.
Nekem 20asok vannak, minden éjjelre kiveszem, reggel beteszem és így szellőzik, nem büdösödik, nem trutyisodik. Ha állandóan egy van bent, akkor kb két hetente egyszer szoktam simán szappanos vízzel megmosni és ennyi. De általában cserélgetem.
Így, hogy gyulladásban van, minden nap 2x legalább, de inkább 3-4 alkalommal fújd be octenisepttel és óvatosan mozgasd át, illetve a reggeli-esti tisztításnál papírtörlővel, vagy tiszta fültisztítóval törölgesd át.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi, úgy értettem hogy 0,4cm. Csak ugye 4mm -es. Szóval igen 😅 de nagyon köszönöm a választ!
2021. júl. 29. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!