Szemüveges lányok, ti nem tartjátok furának az arcotokat szemüveg nélkül?
Normális, hogy majdnem rondának tartom magam, ha pl nagyritkán kontaktlencsében látom magam? :o
A kérdés kimondottan azokhoz szól, akik állandóan szemüveget hordanak, évek óta, vagyis saját magukat is szinte csak szemüvegben látják.
Állandóan szemüveget kell hordanom, csak reggelente egy darabig nem veszem fel. Olyankor meg inkább bele se nézek a tükörbe 😂 szóval nem vagy egyedül ezzel a dologgal :D
19/L
Kb 10 éve hordok szemüveget, ebből 3 éve kontaktlencse, de nem. Az eléjén furcsa volt az arcom szemüveg nélkül, de nem tartottam rondának. Most már inkább szemüvegben tartom magam csunyának.
19/L
Igeen, én is furcsának/még rondábbnak érzem magam nélküle! 😅
És néha kedves barátaim és családtagjaim emlékeztetnek is arra, hogy ők is annak látnak.. xd
Köszi mindenkinek a válaszokat! :))
Én pici gyerekkorom óta hordok szemüveget. Már nem merem levenni, mert nélküle olyan furcsa az orrom (kb mintha a szemüveg benyomta volna vagy nem tudom), meg a szemem környéke olyan sápadt és szintén "nyomott". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!