Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemüveges lányok, ti nem...

Szemüveges lányok, ti nem tartjátok furának az arcotokat szemüveg nélkül?

Figyelt kérdés

Normális, hogy majdnem rondának tartom magam, ha pl nagyritkán kontaktlencsében látom magam? :o

A kérdés kimondottan azokhoz szól, akik állandóan szemüveget hordanak, évek óta, vagyis saját magukat is szinte csak szemüvegben látják.

2021. júl. 26. 22:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Állandóan szemüveget kell hordanom, csak reggelente egy darabig nem veszem fel. Olyankor meg inkább bele se nézek a tükörbe 😂 szóval nem vagy egyedül ezzel a dologgal :D

19/L

2021. júl. 26. 23:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kb 10 éve hordok szemüveget, ebből 3 éve kontaktlencse, de nem. Az eléjén furcsa volt az arcom szemüveg nélkül, de nem tartottam rondának. Most már inkább szemüvegben tartom magam csunyának.

19/L

2021. júl. 26. 23:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
De, én is így vagyok vele. Talán megszokásból is. De tényleg úgy érzem, nekem kifejezetten jól/jobban áll a szemüveg.
2021. júl. 26. 23:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Igeen, én is furcsának/még rondábbnak érzem magam nélküle! 😅

És néha kedves barátaim és családtagjaim emlékeztetnek is arra, hogy ők is annak látnak.. xd

2021. júl. 27. 04:04
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat! :))

Én pici gyerekkorom óta hordok szemüveget. Már nem merem levenni, mert nélküle olyan furcsa az orrom (kb mintha a szemüveg benyomta volna vagy nem tudom), meg a szemem környéke olyan sápadt és szintén "nyomott". :D

2021. júl. 27. 07:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szebbnek látom magam nélküle, de valóban előjön az előtérbe pár csúnya jegyem, mint például a sötét karikák a szemem alatt.
2021. júl. 27. 12:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sokkal szebb vagyok kontaktlencsével, mint a -9-es szemüvegemmel, ami apróra kicsinyíti a szemeimet😂Dipotriamentes szemüveget viszont szívesen hordok.
2021. júl. 27. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Én fordítva: szemüveg nélkül jobban szeretem magam. De nem hordhatok 0-24-ben kontaktlencsét, szóval ez van.
2021. júl. 27. 15:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Se vele, se nélküle nem nézek ki vállalhatóan, így teljesen mindegy. Mindenesetre jobban esik nélküle tükörbe nézni, mert úgy legalább nem kell látnom a részleteket.
2021. júl. 27. 18:27
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 miért nem? Én 10 éve hordok felkeléstől lefekvésig kontaktlencsét és lekopogom, semmi bajom. Minden éjszakára kiveszem, tisztítom, kéthetente cserélem.
2021. júl. 27. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!