Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez már tényleg ducinak számít?...

Ez már tényleg ducinak számít? Hány kiló lehet ez a lány?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. júl. 25. 08:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
64%

"És ha van?"

Nem art, ha o is tud rola, esetleg tesz ellene es nem csak elfogadja normaliskent. Altalaban igenis lehet tenni ellene, es erdemes is.

2021. júl. 25. 10:32
 12/27 A kérdező kommentje:
#8: nem tudom ez kinek szólt, de nekem pont ez a zsánerem. Azért is írtam ki kérdést, mert nekem ő még csak a husi kategória, és furcsa, hogy túlsúlyosnak nevezik egyesek.
2021. júl. 25. 10:35
 13/27 anonim ***** válasza:
47%
Azért nevezik túlsúlyosnak mert nem normálisak. Azt látják, amit a média vetít eléjük, a flancos konditermek, meg a szétszteroidozott edzők... Elég szomorú ez.
2021. júl. 25. 10:46
 14/27 anonim ***** válasza:
41%

13

Nem,azért nevezzük annak,mert az! Pár év és érzi majd az ízületeiben. Utana már máshol is. Attól,hogy neked tetszik,még az igazság ott van és ha ezt valaki látja,attól még normális. Nem kell egyből a másik végletet felhozni ( anorexia,szteros agyongyúrt). Arany középút,egeszséges testalkat? A hölgy mínusz 10-zel lenne egészséges. Nem sovány,hanem optimális.

2021. júl. 25. 10:52
 15/27 anonim ***** válasza:
77%
Elvakít téged is ez a hülyeség... de felőlem... csak tudod, itt egy ídézet: "Átkozott a világ, amiért a külsőségek irányába tendálódik!" És ebben úgy benne van minden. Jah, és +10 el nem lesznek ilyen betegségei. Nem kórosan dagadt, hanem túlsúlyos.
2021. júl. 25. 11:08
 16/27 anonim ***** válasza:
66%
Ezt hívják molettnek. Ez a szó ma már összemosódott a kövérrel, ducival, de eredetileg a molett valójában ilyen.
2021. júl. 25. 11:10
 17/27 A kérdező kommentje:
100%-ra van pontozva, hogy 90 kiló, és hogy ízületi problémái lesznek a nagy túlsúlytól. Azért ezek szerintem nevetséges túlzások, függetlenül attól, hogy ki minek nevezi ezt az alkatot.
2021. júl. 25. 12:27
 18/27 anonim ***** válasza:
33%

A modell-influencer közegben túlsúlyosnak számít.

Budapest utcáin kószálva ő egy átlagos nő, bájos arccal.

2021. júl. 25. 12:52
 19/27 anonim ***** válasza:
26%
Akkor megint írom azt,hogy ha csak pozitív s..gnyalást kérsz akkor úgy tedd fel a kérdést. Nem irtam,hogy dagadt disznó,az arcáról szó sem esett,az valóban szép. De ne várd azt,hogy mindenkinek tetszen. Valakinek ez már túlsúly (pl.nekem),valakinek a zsánere. De akkor ne nyomjátok le az embert 0-ra ha nem olyan választ kapsz ami nem tetszik.
2021. júl. 25. 13:19
 20/27 A kérdező kommentje:

Akkor félreértettél. Én nem akartam itt támadni senkit, nincs szükségem arra, hogy az ideálom másnak is bejöjjön, sőt. Annak csak örülök, ha kevesebb embernek tetszik, több jut nekem :D

Csak nálam az egy kicsit sok volt, hogy az ízületei tönkremennek egy ilyen nőnek. Én ezt túlzásnak érzem, ennyi.

2021. júl. 25. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!