Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépek a magyar nők?

Szépek a magyar nők?

Figyelt kérdés

2021. júl. 21. 10:26
A kérdező szavazást indított:
Naná! Nincs párjuk a világon!
"Naná hogy a legszebbek!" De ezt csak azért mondom, hogy közelebb kerüljek a puncihoz.
Semmi különös, hozzák az átlagszintet a magyar macák.
Blöff, kamu. Soha nem is voltak, soha nem is lesznek a legszebbek!
33 szavazat
1 2
 1/15 anonim válasza:
76%
Csak idióta válaszokra lehet szavazni. Béna kérdés.
2021. júl. 21. 10:29
 2/15 anonim ***** válasza:
53%

Átlag. Természetre, elvárásra messze az európai átlag alatt.

F, 36

2021. júl. 21. 10:30
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Egyik szép, a másik meg nem. Ez az összes nemzedéknél így van. Sok nő az apjára hasonlít egyébként. 😀
2021. júl. 21. 10:31
 4/15 anonim ***** válasza:
36%
Legcsúnyábbak
2021. júl. 21. 10:33
 5/15 anonim válasza:
34%
A legszebbek a világon.
2021. júl. 21. 10:34
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
Attól függ milyen felmenőik vannak. Korcs nép a magyar
2021. júl. 21. 10:52
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem lehet így általánosan ki jelenteni hogy szépek lennénk, ez egyén és izlés függő. De ha a magyar átlagot nézzük az nem túl nívós pl az osztrákokhoz vagy németekhez, csehekhez képest, mert itthon sokan elhanyagoltak nem tudnak normálisan öltözködnk nincs stílusuk elhízottak és igénytelenek, vagy a másik véglett, túl cicomázottak de ezt is stílustalanúl kivitelezve tele aggatva mű dolgokkal. Kevés természetes szépségű igényes és jó kisugárzású, harmónikus megjelenésű nő itthon. Legalábbis szerintem.
2021. júl. 21. 11:04
 8/15 anonim ***** válasza:
45%
Nyugat-európai nőknél sokkal szebbek és igényesebbek. Aki járt már Németországban vagy Angliában, az ezzel biztosan egyetért😀Amerikáról nem is beszélve, ahol a nagy részük baromi kövér és ott nem gáz, ha egy nő büfög meg fingik meg melegítőt hord, nulla nőiesség. Viszont pl Oroszországhoz képest labdába se rúgunk, ott rengeteg szép és nőies nő van.
2021. júl. 21. 11:19
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó vagyok, azért azt ne felejtsük el, hogy ezek általánosítások. Mindenhol vannak ronda és szép nők, csak nem egyforma arányban.
2021. júl. 21. 11:20
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Én Hollandiában élek, úgyhogy van viszonyítási alapom. A hollandokhoz képest sokkal jobban néznek ki a magyar nők. Európai viszonylatban szerintem kicsivel jobbak a magyarok, mint az átlag. Az viszont tény, hogy sok az elhízott, igénytelen nő Magyarországon, de sok csinos, magára adó is van.
2021. júl. 21. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!