Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem néznek ki...

Csak szerintem néznek ki jobban a vékony lányok?

Figyelt kérdés

A férfiak mindig azt mondják hogy nekik az ideális a nagy fenék nagy mell. De szerintem a vékonyabb kevésbé telt lányok ugyan olyan jól néznek ki ha nem jobban. Csak szerintem van így?

26 N

2021. júl. 16. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
A férfiaknak sokféle nő tetszik, a lényeg, hogy arányos legyen, az összkép jól mutasson. Szex közben persze jelenthet plusz lehetőségeket a nagy mell, és izgalmasabb egy nagy, kerek feneket is nézni közben, mint egy laposat. De alapvetően nincsenek olyan nagy elvárásaik, mint ahogy azt a nők gondolják. Inkább legyen felszabadult és nem "tökéletes", mint agyonplasztikázott és/vagy fitnesz modell, de görcsös.
2021. júl. 16. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
29%

"férfiak mindig azt mondják"

Akkor te mit akarsz itt nőként, úgy őszintén? Kérdezem ezt nőként. Ha egyes férfiaknak ez tetszik, akkor ez tetszik. Te milyen jogon akarod megmásítani a férfi agy szüleményét?

Te nő vagy, miért nem tudod ezt megérteni? Vagy biszex vagy?

2021. júl. 16. 20:00
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 nem megmásítani szeretném, csak nem értem hogy miért van így. Sajnálom ha a kommentemből ezt lehet leszűrni.
2021. júl. 16. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Végree

Én egyetértek!

2021. júl. 16. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

Nem csak szerinted van így, szeintem is!

Egy nő legyen karcsú törékeny testalkatú ettől vonzó és nőies.

Ami engem illet attól függetlenül ,hogy a túlsúlyosokat kerülöm mint a pestist, valami folytán mindég megtalálnak, és a vékonyak ráznak le.

De sebaj, 44 évesen már nem tervezek, majd a következő életemben okosabb leszek.

F.

2021. júl. 17. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Első válaszoló le lett pontozva, pedig ez pontosan így van. Az arányosság a lényeg. Ha egy átlag férfiról beszélünk, szerintem a túl kövéret és a túl vékonyat sem választaná. Persze nem ez dönt el mindent, leginkább a harmónia a külsőség és a kisugárzás között.
2021. júl. 19. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy kövér vagy sovány, csak kerekedjen, és ne lógjon vagy aszódjon rá!
2021. júl. 20. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha a vékony alatt olyat értünk, aki elől deszka hátul léc, az nem valami vonzó. Mitől lenne az? Mit nézegessen vagy fogdosson rajta? De ha egy nő vékony, viszont van legalább egy tenyérnyi cicije és sport miatt kerek a feneke, akkor már egész más a téma. Vagyis én nőként így gondolom, nekem ez az utóbbi testalkatom van és nagyon sok pasinak tetszem :) Amúgy az utcán sétálva azt látom, hogy nagyon vékony pici és telt nők is mászkálnak pasikkal. Szóval kinek ez jön be, kinek az.
2021. júl. 21. 08:24
 9/9 anonim ***** válasza:

8!

Még jó hogy úgy van ahogyan a kommented végén fogalmaztál.

Mi lenne ha minden pasinak ugyanaz az egy típusú nő tetszene. :))

2021. júl. 21. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!