Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire fog...

Szerintetek mennyire fog elterjedni az akrilzsele/polygel vagy a reverse tip?

Figyelt kérdés

Mert ugy gondoltam, hogy a zsele utan porcelannal is megprobalkozom, de van ez a polygel ami a 2 otvozete.

Viszont nekem nem tetszik hogy ugy latom sokat kell lapogatni, ami nekem van az meg ragacsos inkabb. Lehet nem a legjobb minosegu (Amazonrol).

Valoszinu attol fugg kinek mi jon be. Ugyhogy a 2 anyag melle itt egy harmadik, hogy ne legyen egyszeru az elet.

Mert szerintem hiaba reklamozzak ugy hogy akinek folyt a zsele vagy gyorsan kotott a porcelan vagy nehezen megy a sablonozas, annak ez sokkal konnyebb lesz.

Mert szerintem nem konnyebb, csak mas.

2021. júl. 15. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki ért hozzá, tudja is használni. Nem kell többet lapogatni, ha jó a technikád.
2021. júl. 16. 07:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Tobbet kell mint a porcelant, az 100 szazalek. A videokon is egyertelmuen latszik.

Arra lennek kivancsi mennyire elterjedt a szalonokban, de arra valszeg nem fogok valaszt kapni.

Kozben neztem videot elony/ hatranyokrol. Puhabb mint a zsele vagy porcelan ezert konnyen lehet h egy stilettobol a par het alatt mandula lesz. Rlonye hogy nem szagos stb...

Szoval ugy gondolom porcelan tuti nem megy ki a divatbol. Zsele a lampazas miatt hosszadalmasabb.

Polygel elvileg a sablon elhagyasa miatt konnyebb, de aki csak otthon amatorkodik annak egyaltalan nem konnyebb.

Aki meg profi annak nyilvan egyikkel sincs gondja.

Szoval majdnem tok felesleges volt ez az ujabb anyag. 😃

2021. júl. 16. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Tobbet kell mint a porcelant, az 100 szazalek. A videokon is egyertelmuen latszik.

Videókon... Én viszont dolgozom vele a szalonban minden nap... Talán több rálátásom van, mint neked...

Arra lennek kivancsi mennyire elterjedt a szalonokban, de arra valszeg nem fogok valaszt kapni.

Elég sokan használják. Gyakori a készlethiány is 😅

Kozben neztem videot elony/ hatranyokrol. Puhabb mint a zsele vagy porcelan ezert konnyen lehet h egy stilettobol a par het alatt mandula lesz. Rlonye hogy nem szagos stb...

Nem feltétlen puhább... Amit én használok, nem kopik.

Szoval ugy gondolom porcelan tuti nem megy ki a divatbol. Zsele a lampazas miatt hosszadalmasabb.

Nem is az a cél, hogy a porcit leváltsa. Azoknak viszont hasznos, akik nem szeretnek zselézni, porcit viszont nem használhatnak, mert vagy a hely tiltja, vagy allergiásak.

Polygel elvileg a sablon elhagyasa miatt konnyebb, de aki csak otthon amatorkodik annak egyaltalan nem konnyebb.

Nem hagynám el a sablont soha, hiszen azt a vendég körméhez lehet alakítani, a reverse tip mérete és íve viszont kötött dolog, nem alkalmas mindenkinek.

2021. júl. 16. 17:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezt mind megkoszontem volna, ha az arroganciat kihagytad volna.
2021. júl. 17. 00:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
🤷‍♀️🤷‍♀️
2021. júl. 17. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!