Hogyan lehetnék szép?
Iskolapszichológus és diákmunka hogy minél többet félre tudjál tenni a korai költözéshez. Közben megszokod és elfogadod hogy neked soha nem fog annyira könnyen és természetesen menni bizonyos dolgok mint pl. a társkeresés vagy anyuciék fizetik az albérletet amíg te egyetemre jársz és ezek az évek nem arról fognak szólni hogy milyen menő vagy és mennyit bulizol hanem kökemény munkával megalapozod a jövődet.
Amíg az egyetem után a csoporttársaid jó részt elhelyezkednek valahol, letelepednek, családjuk lesz és beledöglenek a hitelekbe addigra neked teljesen kinyílik az egész világ és azt csinálhatsz amit csak szeretnél ott és azzal akivel csak szeretnél.
Senkinek nem kell majd megfelelned és semmilyen kötelezettséged nem lesz senki felé, megtanulsz együttélni a magánnyal és rájössz milyen az igazi szabadság.
Saját döntéseid lesznek.
Közben büszke leszel arra hogy sokan irigyek rád amiért a saját lábadon állsz és nem kell mindenhonnan elismerést kunyerálni (pl. a közösségi médián).
Viseld a fogszabályzót, sportolj valamit (röplabda, kézilabda), egyél rendesen amennyire csak tudsz, fiatal vagy, nagyon sokat tud változni a tested nagyon könnyen.
Viszont készülj fel rá hogy a középiskola nem a legszebb időszak lesz.
Húha..egy pszichológus tényleg nem ártana.
Illetve a sminket javasolnám még..nincs olyan szerintem akin ne javítana valamit. Nézz yt videókat hogyan sminkelnek inspirálódj.
Ha más nem egy tusvonal is sokat tud dobni, ki kell kísérletezni mi áll jól az arcodhoz.
Amin tudsz azon próbálj változtatni,ha szeretnél.
Biztos van magadon olyan is ami neked is tetszik,azokat emeld ki.
Egyébként 16éves kor nálam pl még elég rossz volt,amíg "nem találtam meg magam".
Ha a hajad túl lapos a fejtetőn próbáld befelé vasalni vagy visszafésülni mert az tényleg szebb mikor nem teljesen lapos a haj.
Vagy még próbálj olyan ruhákat hordani amik illenek az arcodhoz,amiben jól érzed magad és ez is dobhat az önbizalmadon.
Akár otthon is edzhetsz hogy a combod és a hasad formásodjon de biztos a futás is segít.
Az orrom nekem is nagy de próbálom másra fektetni a hangsúlyt pl a szememre. Meg amúgyis van mit nézni az orromon kívül😅
Tudom nehéz megbarátkozni egy olyan testrészeddel ami egyáltalán nem tetszik magadon de meg lehet próbálni.
Egy hajfestés is segíthet vagy bármi olyan dolog amitől azt érzed hogy jobban tetszenél úgy magadnak.
Hát remélem tudtam azért segíteni kitartást<3
Nekem is kicsi a szemem és hosszúkás az arcom. Szempillaspirálozz , az nagyítja a szemed és a hajadra használj hajhabot-attolól dús lesz és nem lapul a fejedre.
Esetleg egy kis frufru is jól jöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!