Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek visszataszító...

Lányok! Nektek visszataszító ha egy srácnak van egy kis pocakja?

Figyelt kérdés
Átlagos testalkatú vagyok, viszont a felsőtestemen van egy kis felesleg. Ez pólón keresztül nem is látszik, csak ha leveszem. Titeket ez zavarna? Amúgy ápolt vagyok, nem vagyok büdös stb stb, csak ez mindig kicsit gátlásossá tett az életben, és kíváncsi vagyok az ellenkező nem véleményére.

2021. júl. 13. 14:20
A kérdező szavazást indított:
Nagyon zavarna
Zavarna, de nem ezen múlna egy kapcsolat
Nem zavar
Kifejezetten tetszik
20 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. júl. 13. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna, mert sosem tetszett, de ez nem olyasmi, amin ne lehetne változtatni. Legfeljebb együtt sportolnánk, elvégre én sem vagyok éppenséggel fitt.
2021. júl. 13. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem izgató :)
2021. júl. 13. 19:25
 4/4 Flóra4 válasza:
Engem speciál nem zavar vannak olyan lányok akiknek pont ez az esetük. Meg leginkább nem az a kis pocak számít hanem hogy milyen a személyiséged. Akármennyire hihetetlen a lányoknak nem csak a külső számít. Ha amúgy egy rendes aranyos srác vagy hidd el észre se fogják venni. :)
2022. márc. 31. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!