Lányok, akik mindig illatosak! Hogy csináljátok?
Nem tudom mihez hasonlítani. Egyszerűen a bőrüknek olyan illata van, hogy phu.
#4. Mire gondolsz?
Én parfümöt használok de abból sem olyan sokat. A csuklómra szoktam fújni meg néha a nyakamra, éppen csak 1-2 csepnyinek megfelelőt
Most hogy a Gucci Flora-ját használom ki tudom hangsúlyozni a természetes saját illatomat is ami alapból egy kicsit édeskés de citrusos/citromfű beütése is van.
Pluszban reggel és este is fürdök és csak természetes anyagú ruhákat hordok így nem is izzadok meg túlzottan még most nyáron sem.
1. A parfümöt is tudni kell jól használni. Pl. ha magadra fújod, ne dörzsöld szét (azzal megtöröd a molekulákat), és érdemes a füled mögé fújni, ott a legtartósabb. Ha parfümözés előtt gazdagon hidratálod a területet, akkor is sokkal tartósabb lesz az illat!!
2. Testpermet, amit napközben magadra fújkálsz
3. Jó erős illatú öblítő
4. Hiába mosod meg a hajad, ha nem használsz annyi terméket, vagy olyan erős illatúakat. Pl. aki hajpakolást és egyéb termékeket is használ, annak illatosabb lesz a haj, mint aki egy kis sampont ráken, aztán lemossa, és ennyi.
5. Én a fentieket mind csinálom, viszont megfigyeltem, hogy igazából EGYETLEN dolog van, amit mindig kiszúrnak az emberek, és az a szárazsamponom, ami brutál erős gyümölcsös illatú. Komolyan ez az egyedüli, amit ha a hajamra fújok (egyébként csak praktikus okokból, nem foglalkozom az illatával), akkor minden random ember fennhangon elkezdi kérdezgetni, hogy úristen, minek van ilyen illata. 😂 Pedig a férfiaknak általában fel se tűnnek az ilyesmi dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!