tavaly télen rendeltem egy hugo boss bottled intense parfümöt,de a tartóssága nagyon gyenge.Nem ismertem ezt a parfümöt,szóval nem tudom hogy alapból ilyen a tartóssága,vagy hamis.Az üvegén lévő kódot beírtam egy parfüm ellenőrző oldalon,az azt írta hogy eredeti.Sokan ugyan ezt írták,hogy használtak egy parfümöt előtte és még másnap is érezni lehetett,és a notino-ról rendelt meg csak 1-2 órán át tartott.Szeretnék most rendelni egy parfümöt,de nem tudom hogy merjek-e notino-ról rendelni.Azért választottam a notino-t,mert tv-be is reklámoztak,és úgy gondoltam hogy biztos eredeti patfümöket árulnak,ha benne vanak a tv-ben,de a sok negatív komment elbizonytalanított.Tudtok megbízható webshopokat ajánlani,ami normál áron adja a parfümöket,nem 20 ezerrel drágábban mint a douglas?
Sziasztok. Én most rendeltem a notino-ról a jól megszokott Naomi Campbell parfümömet és 2 perc alatt elmegy az illata. Csomagolás meg minden más stimmel egyébként. Valami nem oké ezzel az oldallal kapcsolatban számomra sem.
2021. nov. 8. 11:53
12/18 anonim válasza:
Korábban eredetieket árultak, elégedett voltam velük. Utóbbi három vásárlásomnál hamisitványt adtak, egy óráig nem tartott az illat. A pénzt szó nélkül visszaadták, alkalmazott meg is jegyezte, hogy "ez már a sokadik visszahozott". Elképzelhető, hogy csak az alkalmazottak cserélik ki, de többet nem rendelek tőlük. Ha már fizetek 20-30et ne egy 500ft-os piacit kapjak.
2021. nov. 17. 09:47
13/18 anonim válasza:
10-es,majd a Versace pont veled fog foglalkozni😆 majd biztosan neked fognak beszámolni,hogy kivel partnerek és kivel nem. Nevetséges vagy,ha hazudsz legalább úgy hazudj,hogy hihető legyen,ne csak szarságokat hordj össze. Egyébként attól,hogy ti nem érzitek az illatát,még más igen,csak megszokja az orrotok. Nem árulnak hamisítványt,rengeteg parfümöm van tőlük, sokszor még mosás után is érezni a ruhán a parfümöt.
2021. nov. 18. 10:29
14/18 anonim válasza:
10-es vagyok. Kedves 13-as, minden márkának van ügyfélszolgálata ahol kérdéseket tehet fel a termékekkel kapcsolatban. Nem tudom pontosan melyik bolygón élsz hogy úgy gondolod, nem lehet kapcsolatba lépni egy adott márkával. Az email-ről a képeket a krémmánia fórumon csatoltam. Egyedül a Marionnaud, Douglas és Müller az ami hivatalos partnerük a Douglas-nek, illetve utólagos felkereséssel az Armani-nak is.
Egész nyugodtan írhatsz nekik és te magad is megkérdezheted angolul hogy mi a helyzet. Ennél többet mondani nem tudok. Elég fura srácnak, esetlegesen lánynak tűnsz.
Csáó!
2021. nov. 18. 11:15
15/18 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hamisítvànyokat árulnak parfümben, samponban stb! 3 Good girlt használtam el, amikor a negyediket onnan vettem. Semmiben nem hasonlít a többihez, a csomagolásán kívül . Panaszomra az volt a reakció, majd ők bevizsgálják. Reklámra költenek, de egy átverős, szemét cég, akik rontják azok üzletét akik eredeti termékeket árulnak! Nem szabad mindennek bedőlni. Az internet hazugságokkal van tele. Sokan perelik a notinot, inkább az olyan emberek véleménYére hallgass, akik felismerik a hamis dolgokat!
2022. febr. 26. 08:04
16/18 anonim válasza:
4-es...az 100 ml-es, a 20 ezres, lehet, te 30 ml-est vettél 3500-ért leértékelve kifutóként...
2023. jan. 20. 10:36
17/18 anonim válasza:
10-es…tavaly írtam a Fujitsu cégnek Japánba, fotót is küldtem nekik, hogy a klíma beszerelés jó e, mert nekem nem tetszett valami, több szaki állította, h annak nem úgy kellene lennie. Másnap válaszoltak. Magára adó cég válaszolni szokott, csak itthon tűnik ez furcsaságnak.
2023. márc. 6. 19:09
18/18 anonim válasza:
4-es, az valami lehúzós oldal, 3 év után, a 100%-os inflációval is ennyi az éra eredetileg. ;) [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!