Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Használt ruhákat hol szoktátok...

Használt ruhákat hol szoktátok eladni?

Figyelt kérdés
Megváltozott a méretem (sokat fogytam), így van rengeteg teljesen jó állapotban lévő ruhám, amiket nem tudok hordani. Ezeket hol lehet megbízhatóan eladni? Gardróbcsere, gardróbom oldalakról nem valami jókat olvastam. Esetleg melyik fb csoportokat érdemes megpróbálni?

2021. jún. 29. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Pedig a Gardróbcserét akartam írni. Rosszakat olvasni mindenről lehet. Nekem nagyon bevált, rengeteg jól sikerült adásvételen vagyok túl. Egyszer próbáltam a Marketplace-t, de az nem jött be, maradok a Gardróbcserénél.
2021. jún. 29. 21:18
 2/2 anonim ***** válasza:
60%
Manapság nagyon nehéz eladni ruhákat, hacsak nem valami nagyon márkás (azt megveszik mondjuk 1000 ft-ért) elkezdenek hőbörögni és pár száz forintnál többet nem adnak érte. Legalábbis én ezzel találkozom a facebookon. Úgyhogy én is inkább a Gardróbcserét ajánlanám, hátha ott szerencséd lesz.
2021. júl. 11. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!