Gáz ha egy férfinak kb ilyen a hátsója? Edzek rá de nem valami feszes izmos. inkább lötyög
Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 11:13
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem,te épp fenékre hízol jobban,én pl combra.
3/9 anonim válasza:
Nem, szerintem jobb egy ilyen mint a lapos hátsó
4/9 anonim válasza:
Lefogadom, hogy ez a videó cseppet eltúlzott eset hozzád képest. Sokkal inkább az a probléma, hogy a legtöbb srácnak szánalmasan, röhejesen, nevetségesen nulla a feneke, csak lóg le a gatya rajta, úgyhogy nyugodtan béküljél meg magaddal.
5/9 A kérdező kommentje:
Helló, köszönöm a sok válasz. Igazából az az igazság hogy eléggé hasonló mint a videóban a srácnak. Azért is kérdezem. De nem az a baj hogy van és nem kicsi ha nem hogy nem feszes izmos hanem majdnem remeg kb. Pedig edzek minden test részre de itt nem igazán sikerült még eredményt elérnem
2021. jún. 29. 21:27
6/9 anonim válasza:
Nem tudok ellene varázsigét... de szerintem nem tapogatja azt le minden szembejövő, és nadrágben nem hiszem, hogy az izomsűrűségéről megállapításokat lehetne tenni. Ergo nem fogja senki sem értékelni, ha nyolc évet is dolgozol rajta.
7/9 A kérdező kommentje:
Értem. Mert eddig nehezen hízó voltam. Nem jöttek fel a kilók. Most másfél éve élet módot váltottam és hét 4-5 napot edzek és sokkal többet eszek és minőségi ételeket aminek már van látszata. Legalábbis nekem ez már eredmény hogy +5kg fel is jött így már 80 kg vagyok de a legtöbbje inkább combra és segre és egy kevés a karokra és a mellkasra jött fel amit át is tudtam alakítani izzmá. De a hátsom tudom hogy ne fogja meg mindenki de illúzió romboló hogy máshol szép arányos vagyok és feszes de lent még nem ez a helyzet. Pedig edzek rá rendesen és nem is irodai munkát végzek de mégis ilyen. És lehet hogy ez már beteges de néztem hogy alsó gatyában is látszik ha mozgok hogy velem együtt mozog :D és nem feszes kemény.
2021. jún. 29. 23:03
8/9 anonim válasza:
Nőként nekem nagyon tetszik ez a fenék.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor talán nincs veszve a haza :D
2021. jún. 30. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!