Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van még olyan lány,akinek...

Van még olyan lány,akinek erős szőrzete van és borotválja,vagy már mindenki gyantáz,epilál?

Figyelt kérdés
Lábon,karon értem,persze bárhol lehet.

2021. jún. 24. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Igen,van.Nekem brutál erős a szőröm és borotválom magam mindenhol
2021. jún. 24. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
A karomon borotválom,a lábamon epilálom.
2021. jún. 24. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bikinivonalat szoktam csak gyantázni, mindenhol máshol borotva. Amúgy azért egy hormonvizsgálat lehet nem ártana, nekem a cicimen és a köldökömnél is fekete szőr nő, most fogok menni vérvételre.
2021. jún. 24. 12:41
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Bikinivonal elektromos borotvával, láb borotvával, a karom pedig elektromos borotvával csak trimmelem.
2021. jún. 24. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenemet borotválom. Nem érdekel, hogy milyen pöttyös a bőröm utána, mert úgysem látja rajtam kívül senki, csak azért szedem le rendszeresen a szőrt, hogy ne bozótvágóval kelljen átmenni rajta egy idő után. Régebben epiláltam, amíg be nem döglött a gép, de attól folyton begyulladtak a szőrtüszőim, plusz szörnyen hangos és időigényes is volt. A gyantát ugyan jól bírja a bőröm, de hosszú távon túl drága és pepecselős ahhoz, hogy rendszert csináljak belőle.
2021. jún. 24. 18:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenhol borotválok. A gyantát nem bírom elviselni, nagyon fáj. magamnak nem is tudtam gyantázni, az meg hogy még várni is kell egy bizonyos szőrhosszig külön macerássá teszi az egészet. Az epilátor nekem nem vált be, nagyon sokáig tart, és sokszor kell újra átmennem egy területen, amíg minden szőrszálat eltávolít. Vettem egyébként egy otthoni villanófényes szőrtelenítőt, így kevesebb szőröm nő. Amióta nyárias idő van nem használom, mert úgy tudom utána nem szabad napozni. Majd ősszel bevetem újra a masinát, és akkor remélhetőleg még hatásosabb lesz. :)
2021. jún. 24. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 pöttyök ellen próbáld ki azt, hogy borotválás előtt testradírozol(de max heti 1-2x), utána pedig kevés vízbe csepegtetsz teafaolajat és pamaccsal elkened a bőrödön. Majd testápoló. Nekem így utána 3 napig teljesen sima a bőröm és nem pattogzik ki. Bár ez nagyon macerás lenne minden alkalommal, ezért csak azelőtt csinálom, ha pasival találkozok vagy ilyesmi :D
2021. jún. 24. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:
#5 Nem kipattogzásra értettem a pöttyösséget, hanem a hártyavékony bőrömön átlátszó tüszőkre és a szőrszálak bőr alatti részeire. Ez ellen nem tudok mit tenni, még gyantázás után is látszanak az üres tüszők.
2021. jún. 24. 23:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
IPL géppel villogtatom, egy megváltás volt beszerezni. Alig nő szőr.
2021. jún. 25. 09:46
 10/10 anonim válasza:
Én a combom nem merem borotválni (fekete szőr), gyantázni meg nem szeretném. A kezemmel nem csinalok semmit
2021. jún. 26. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!