Mennyit kéne még híznom ahhoz, hogy a pipaszár lábam szép nőies legyen?
Nem vagyok valami izmos, inkább olyan kis pálcika. Mostanra összekaptam magam, 54 kg vagyok 168 cm-hez, de a lábam nem tetszik. Nejlonharisnyában, magassarkúval nagyon jól néz ki, de natúr borzalmasan ronda. Kiugró a térdem és a lábszáram teljesen elvékonyodik. Voltam 42-43 kg is, akkor sokkal csúnyább és soványabb volt a lábam, de most se tetszik.
Lehet, hogy olyan vagyok, mint nagyapám, aki akármennyit hízott, pipaszár lábai maradtak?
Mindenhova biciklivel megyek, szóval sporttól nem lesz több izmom.
a lábszár formásításához alapvetően izmosítás kell, a hízástól legfeljebb oszlopszerűre vastagodnának.
a helyedben másféle sportokat is kipróbálnék, mert a biciklizés sem dolgoztat egyformán minden lábizmot, de ha más sem használ, akkor ez ennyi volt.
Lehet adottság is.
54 kg a 168 cm-hez nem rossz!
A biciklit felejtheted is el!!
Mikor én kezdtem testépíteni az edzőm azonnal leállított, és csak kizárólag
a guggolást mondta , hogy csináljam rendszeresen és nagy súlyokkal keveset mert akkor tömeget, azaz vastagságot tudsz növelni.
Nejlonharisnyában már izmosabban jobban néz ki nekem is, vékonyan nem tetszett benne.
F.40
Ó, köszönöm 7-es, akkor guggolgatok.:)
Azért a biciklit nem felejtem el, mert szinte mindenhova azzal megyek, nem tudok vezetni.
Amúgy tényleg hordasz nejlonharisnyát férfi létedre?:D
Ne "guggolgass", mert az nulla.
Guggolás, kitörés először saját testsúllyal, majd nagy súlyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!