Lányok ti a mandula vagy a balerina körmöt szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
Haha, kíváncsi is vagyok, hány vicceskedő fiú nyom rá a kérdésemre és trollkodja szét a kérdésem :d
Na de ha fiú vagy akkor írd már le hogy neked melyik tetszik jobban egy lányon. ;)
(mandula = ovális forma
balerina = szűkített kocka)
2021. jún. 22. 20:57
1/7 anonim válasza:
Nekem az ovális jobban tetszik magamon. Nincs műkörmöm, de a sajátomat is ilyen formára szoktam vágni.
3/7 anonim válasza:
Nekem a balerina jobban tetszik.
4/7 anonim válasza:
Néztem képeket. Hogy lehet a finom, nőies balerinákról elnevezni ilyen otromba proli körmöt.
5/7 anonim válasza:
Nekem mindig kocka van. A mandulát nem szeretem, nekem olyan természetellenes, mű hatása van az ujjamon és nagyon nem érzem magaménak. A balerina nagyon tetszik, viszont szerintem az inkább picit hosszabb körmökön néz ki jól és én jobban szeretem magamon a rövidebbet. Másokon egyikkel sincsen semmi bajom, szerintem mindegyik tud szép lenni.
7/7 anonim válasza:
Rövid körmöknél (S,M) a mandula, hosszú körmöknél (L,XL,XXL) a balerina tetszik jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!