Szempillalifting / 1D szempillaépítés?
Sziasztok!
Elsősorban kozmetikusok válaszát várom, de ha más is jártas a témában ne habozzon ;)
Rég óta gondolkozom már szempilla kezelésen. A reggeli elkészülődést is jóval meghosszabbítja a szempilla göndörítés.
Nagyon hosszúak a szempilláim, viszont rettentően egyenesek és konkrétan ráfekszik a szememre úgy, hogy esküszöm homályosan, zavarosan látok, ha nem göndörítem be.
Az se segít a dolgon, hogy ilyen szemmaszkban alszom mert világos a szoba és lelapítja őket az éjszaka alatt.
Ehhez kapcsolódó kérdéseim:
1. Így szerintetek az utóbbi érv miatt megéri a liftingen gondolkozni, ha mindennap szemmaszkban alszom?
2. Az 1D szempilla az tulajdonképpen 2 az 1-ben? (Lifting+minimális dúsítás)
Nem vagyok se pillás, se olyan nagyon jártas a témában, de mindkettőnek utánnanéztem már.
1.kérdésed: szerintem az nem rontja el, de lehet jobb, ha konkrétan ráírsz egy pillásra és megkérdezed.
2. Nem! 1D az csak 1 pilládra megy 1 mű. Mivel a mű pillák kunkotibbak így kicsit az egész liftingeltebben néz ki, de igazából nem liftingeli meg mielőtt ragaszgatná a szálakat.
Én liftingre megyek nemsokára, ha nem elég extra akkor a következő az 1D.
En sem vagyok nagyon jártas a témában, ezert lehet jobban jarsz ha felkeresed eloszor a kozmetikusod, mert ok is szoktak csinalni okyat, hogy a szempillat tartosan begondoritik, de pontosan nem tudom mi a neve:D
De ha egyszer kiprobalod, semmitse ofg artani
Azt a szemmaszkot kellene elfelejteni mindenképpen. Valami megoldás kellene az Ablakra.
Liftingnek és a műpillának is ártana a szemmaszk.
A saját pilláidnak sem tesz jót szerintem hosszú távon, főleg ha már így önmagában is észre vetted.
A szempilláknak is van feszítő izma, szerintem csak ártasz a maszkkal,ha mindig nyomás alatt vannak.
Ugyan úgy ha vastag pilla van felrakva, az is csak árt, mert nem bírják tartani a saját pillák.
Szóval továbbra is azt mondom, hogy felejtsd el a szemmaszkot ha teheted.
Az 1D azt jelenti, hogy 1db saját pillára 1db mű szál kerül. Tehát se nem Lifting, se nem dúsítás :)
De! Műpilla előtt néhány héttel lehet Liftinget alkalmazni.
2Dtől beszélünk dúsításról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!