Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Rolexben mi a jó?

A Rolexben mi a jó?

Figyelt kérdés
Faék egyszerű acél sportórák többnyire. Évtizedek óta ugyanaz a dizájn, semmi extrát nem tudnak, a minőség is közepes mégis nagy a hype, több éves várólista van rá, meg sokan a Rolexet a gazdagsággal azonosítják. Miért vsn ez?

2021. jún. 2. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
A név, presztízs.
2021. jún. 2. 20:11
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

A közepes minőséggel igencsak vitatkoznék, és nem csak én. Pokolian jó, és STABIL minőség. Azaz nem szalad bele olyan minőségi buktatókba, mint pl. az Omega.

Ráadásul ez a gazdagok alap órája, olyan, hogy ha ezt hordod már vagy egy anyagi szinten, de nem hivalkodó módon, mint egy Patek viselőjeként.

2021. jún. 2. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
A Patek pont, hogy nem hivalkodik.
2021. jún. 2. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

3.-nak.

A külsejével nem, de a nevével igen.

2021. jún. 2. 20:50
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát pedig sok felkapaszkodott new money menőzik Rolexszel. Ez meg a gyenge minőség meg persze a fantáziátlan órák nekem elveszik akedvemamárkától. Pl egy Patek Calatrava inkább egy visszafogottabb időtlen klasszikus. Hamar semmilyen órát vennék inkább az mint akármelyik Rolex.
2021. jún. 2. 20:57
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Rolex és gyenge minőség?:) közöd nem volt még a márkához.
2021. jún. 2. 21:19
 7/12 A kérdező kommentje:

6

A Rolex gyűjtők hivatalos fórumán ehhez képest folyamatosan arról számolnak be hogy 8-10 alkalommal vissza kell küldeni higy megcsinálják a sorlyás mutatókat meg leszedjék a maszataokat a számlapról. A kezemben/kezemen csak pár régebbi volt de azok meg inkább Seiko 5 színvonal volt mint luxusóra.

2021. jún. 2. 22:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Oké, az ugye megvan, hogy mennyi Rolex kerül eladásra évente és én is láttam mikroszkóp alatti felvételeket..

Sőt, most is Rolex van rajtam, megnézhetném. De ugyanígy megnézhetnék nagyító alatt Patekot.

Ha nagyon keresnék, találnék hibát.

2021. jún. 3. 00:07
 9/12 A kérdező kommentje:

8

Amikor évek óta az a fejlesztés náluk, hogy árat emelnek és ugyanazt adják drágábban szerintem bele kéne férnie, hogy kicsit odafigyeljenek a minőségre. Oké hogy gépekkel tömeggyártott órák de ennyi pénzért ez már nem kifogás.

2021. jún. 3. 00:30
 10/12 Noren1989 ***** válasza:

Leginkàbb a marketing az oka. Ahogy kinyitjàk az új gyàrat,lecsökkennek végre a vàrólistàk, és gennyesre keresik magukat.

Dizàjn: ok, valóban szépet csinàltak, olyan 35éve.

Szerkezetek: ETA alapokon bàrmit megcsinàlnak. Ha nem azon, akkor Zenith-en. Példaképp: egy 4,6misitől induló Daytona technikàjàt kb 1,2m körül kapod meg a Zenith-től.

2021. jún. 3. 07:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!