Miért annyira szépek a délamerikai lányok?
Finnek a legszebbek: tipikus szoke haj, kek szem, feher puha bor, de ott se mindenki szep, meg az ausztralok...
nekem pl egyaltalan nem tetszik barna bor hanyok tole, a ciganyok jutnak eszembe (most csak az arcra gondoltam, test lehet szep barna)
:)
Szerintem a finn lányoknak pont hogy elég fura feje van :DDD
Amúgy én kifejezetten nem szeretem a kreol bőrű lányokat, hanem a fehéreket kedvelem. Szóval számomra pl. nem ők a legszebbek. A szépségversenyek, ahol meg egyrészt a zsűrit kell lesz*pni a koronáért, meg talpig sminkben vonulnak a lányok, szerintem nem igazán mérvadók. Főleg, hogy úgy vélem, aki igazán szép, az nem alacsonyodik le odáig, hogy szépségversenyen bizonygassa.
"(most csak az arcra gondoltam, test lehet szep barna)"
Az elég érdekesen nézhet ki, nem gondolod?:D
én félig délamerikai vagyok><
de egyáltalán nem tartom szépnek magam:$ bár kb mindenki azt mondja,hogy milyen szép vagyok,meg milyen jó nekem,hogy nem kell annyit napozni.:D
de azért ez a kérdés kicsit jól esett számomra.=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!