Ilyen arccal lehetnék fotómodell?(képet privátban küldök) 17/L
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 11:32
12/31 anonim válasza:
Ide írnám a válaszom, ha nem gond.
Az első és az utolsó képen teljesen átlagos az arcod, a középsőn viszon jól látszik, hogy nagyon kerek a fejed, kicsit csúnyácska is, bár lehet, hogy csak előnytelen lett az a kép.
Szerintem modellarcod egyáltalán nincs, de persze nem vagyok profi a témában, laikusként viszont nem tudlak elképzelni modellnek, ahhoz se szépnek, se különlegesnek nem látom az arcod.
15/31 A kérdező kommentje:
#12 miért mondod hogy csúnya az arcom? Kicsit bővebben:))
2021. máj. 28. 16:26
17/31 anonim válasza:
Őszinte leszek veled, vannak nálad sokkal szebb lányok, sokkal markánsabb arcvonásokkal, és olyan jegyekkel külsőre, akik valószínűleg fel sem tennék ezt a kérdést, főleg nem ide, az egy dolog, hogy nem bízol magadban, de ide kiírni teljesen felesleges, úgysem azt a választ fogod kapni, amit vársz, neked kell eldöntened mit szeretnél csinálni, de biztos lehetsz az, ma már a szarból is lehet várat építeni.:)
18/31 anonim válasza:
Csúnyácska. Így fogalmaztam. Hogy miért? Nem tudom, számomra nem itt kezdődik a szép. De lehet valakinek szép vagy. Nekem nagyon max átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!