Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúnak szőr a lábán?

Fiúnak szőr a lábán?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy fekete, göndör. A legtöbb osztálytársam borotválja és a környezetemben lévőknek is alig van szőr a lábán. (nem, nem 14 éves vagyok) Na, de térjünk is rá a kérdésre. Szerintetek jó ez,hogy nem borotválom vagy igénytelenség?

2021. máj. 27. 17:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem az a fontos, hogy jól érezd magad! Ha Neked így jó, akkor ne foglalkozz mások véleményével.

Személy szerint nem tartom igénytelennek, ha egy férfi nem borotválja a lábát, ahogyan azt sem ítélem el, ha ugyancsak egy férfi leborotválja. Mindenkinek a saját döntése.

Nem 14 éves lány.

2021. máj. 27. 17:46
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem gáz. Szerintem pont az a gáz hogyha egy fiú/ férfi borotválja a lábát
2021. máj. 27. 17:48
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

Nekem bejön a természetesség.

Ki nem állhatom a csigakinézetű pasikat!

2021. máj. 27. 18:01
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Számomra fontos, hogy egy férfi férinak nézzen ki, tehát legyen rajta szőr. Ne durván majom testű, de észrevehető legyen a sötét szőr.
2021. máj. 27. 18:21
 5/12 anonim ***** válasza:
53%

Inkább az a gáz ha borotválják a lábukat. A szoros láb jó. Én a hónaljon nem szeretem a szőrt

16/l

2021. máj. 27. 18:27
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Testhajlat az teljesen más téma, de a lábon/karon legyen szőrös, úgy férfias.
2021. máj. 27. 18:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is teljesen okos, mindenki azt a részét szőrteleníti le, amelyiket szeretné és nem azt amit a társadalom elvár
2021. máj. 28. 19:50
 8/12 anonim válasza:
75%
A hónaj az ne legyen szőrös viszont lábon és karon tök normális
2021. máj. 29. 00:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tetszenek az ilyen válaszok, hogy szeretem a természetességet, de a hónalj ne legyen szőrös.

Pedig az is természetes.

Meg, hogy a férfi az szőrös. Megjegyzem, természetesen a nő is az. Hoppá. Valóban.

És természetesebb lenne, ha ruhákat sem hordanánk, de tudjuk mert vagy fázunk vagy a nap éget....

Vagy ha egyik sem akkor elvárja a társadalom. Pedig természetesen ruha nélkül volnánk.

2021. máj. 30. 17:18
 10/12 anonim ***** válasza:
86%
Van egy ismerős srác,neki is erős,fekete szőr van a lábán,emlékszem meg is néztem múlt nyáron. Most valamelyik nap,amikor jó idő volt,ismét láttam rövidnadrágban,de most szőrtelen lábbal. Nekem így jobban tetszik.
2021. máj. 31. 08:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!