Szeretitek magatokon az öblítős ruha illatát?
Figyelt kérdés
Lehet én vagyok fura, de nekem ez teljesen jelentéktelen dolog, ha kimosom, max tiszta lesz úgyis mindig újat veszek fel.2021. máj. 27. 12:54
1/10 anonim válasza:
Nem. Direkt Sensitive öblítőt szoktam használni, hogy minél kevésbé illatozzon.
2/10 A kérdező kommentje:
Pl? Linkelni tudsz?
2021. máj. 27. 13:16
3/10 anonim válasza:
Nekem is mindegy, úgyis dezodort + parfümöt használok, a ruhán csak az a lényeg, hogy tiszta és szagtalan legyen. Nem számít, hogy illatozik-e.
4/10 anonim válasza:
Nem szeretem, nem is használok.
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
5-ös köszi szépen, ilyesmik vannak nekem is, nagyon jók!
2021. máj. 27. 15:13
7/10 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem :) De nem csak ruhámon, hanem pl. az ágyneműn vagy a törölközőn is.
8/10 anonim válasza:
Nem.
Mármint azt szeretem, ha van egy NAGYON enyhe illata, értsd: ha teljesen belenyomom az arcom a szövetbe, és mélyet szippantok, akkor legyen érezhető. :D
De amúgy nem szeretem mikor "szagos" a ruha, ha illatosítani szeretném magam akkor parfümöt használok, bár mostanában úgy általában nem vágyok rá hogy illatozzak.
9/10 Sunshinedoll válasza:
Nem, és nem is használók öblítőt.
10/10 anonim válasza:
Nem, jó ideje nem is használok már öblítőt. Dezodort és parfümöt viszont igen (még csak nem is a zuhanyzás alternatívájaként, mint oly' sokan), ezért nem tartok igényt arra, hogy húszméteres uszályként lobogjon utánam a tömény öblítőillat. Beérem az ésszel adagolt mosóparfümmel, ami javarészt csak addig érződik, amíg száradnak a ruhák (mivel a ventilátor előtt lógnak, ezzel egy füst alatt letudom a szobaillatosítást is), ennyi nekem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!