Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen kulso es belso jegyek...

Milyen kulso es belso jegyek jonnek be nektek fiuk altalaban? Hosszu/rovid haj? Szoke/Barna..?

Figyelt kérdés

2021. máj. 26. 19:49
A kérdező szavazást indított:
Szőke
Barna
Vörös
Hosszu haj
Rovidebb haj
Smink
0 smink
Nevetős,vicces
Megértő
31 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Hát ez alapján nem lehet dönteni.

Mert vannak külső és belső tulajdonságok és nem csak egy számít.

Az alap hogy ne legyen nagyon rövid a haja , a hajszín nem nagyon számít bár a vörösek nem jönnek be, azért sok nagyon jó vörös csajt láttam már.

De az hogy legyen aranyos, kedves, odaadó és önálló, okos, az teljesen alapvető.

2021. máj. 26. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Szavazni csak egyre tudok, így a hosszú hajra nyomtam. Bár a rövid hajjal sincs hatalmas problémám, valakinek kifejezetten jól áll. Volt olyan barátnőm, aki az "ideálom" szöges ellentéte volt, mégis beleszerettem :D

Szóval nem könnyű megmondani, hogy mik azok a tulajdonságok, amik megfognak, mert lehet hogy külsőre tökéletes egy lány, belsőre is szimpatikus, de egyszerűen nincs meg az a szikra, az az érzés, aminek meg kellene lennie.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, ami abszolút favorit az a hosszú haj, a testhezálló, de diszkrétebb ruhák, a természetesség (ebben minden benne van a kevés sminktől a kiengedett hajon át a magassarkú hanyagolásáig és igen, az is zavar, ha szemüveges az illető. Ez sokakat meglep, de ez van.). Alakra aminek nehezen tudok ellenállni az a sportos vagy a kicsit teltebb alak. Arra szokták mondani, hogy "van rajta mit fogni" de szerintem elég paraszttul hangzik, mégis talán ezzel lehetne a legjobban körülírni.

Belsőre fontos hogy kedves, aranyos, jófej legyen, és hasonló legyen a humorérzékünk. Ami talán a legfontosabb, hogy legyen nyitott és elfogadó. Ez is mindenre értendő, például ha elmondom neki valami perverz bdsm vágyam, akkor ne rohanjon ki az ajtón, vagy ha mondok egy morbid viccet, akkor nevessen a fekete humoron is. Úgy általánosságnak ne ítéljen el senkit, próbáljon mindenkit megérteni, nézze a dolgok jó oldalát.

Rengeteget lehetne írni, a végén annyira bekategorizálom, hogy minden lányt kizárok. De olyan lány, aki minden igényemnek teljes mértékben megfelel nem létezik, soha nem is kerestem a mindenben tökéletes párt. Ahogy az elején is írtam, könnyen lehet hogy olyanba szeretek bele, aki a leírtak felének sem felel meg :)

2021. máj. 26. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Barna & Hosszú haj & 0 smink & Nevetős, vicces & Megértő.
2021. máj. 26. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Nálam volt egy időszak mikor a barna vagy attól sötétebb hajú, szemű nők vonzottak, most úgy érzem a korral megváltoztam, így a hosszú szőke hajú és kék szemű nők tetszenek.

A rövid hajban semmi vonzó nincs, egy hosszú viszont elragad.

A látványa ahogy omlik lefele, meg nő arcába, szerintem roppant csábos.

Belsőt ami illeti az a vidám kiegyensúlyozottság, megbízhatóság, igényesség.

Eme jegyek ha megvannak akkor rám szokott törni olyan vágy, hogy hú de megzabálnám...

Szerintem nálam ezek a nyerők egy nőnél.

F.44

2021. máj. 27. 09:03
 5/5 anonim ***** válasza:
96%
A vállig érő haj rövidnek számít?
2021. máj. 28. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!