Megéri még Doxa karórát venni?
Figyelt kérdés
Ez tetszik nagyon. A mai Doxa óra mennyire jó? Van olyan, mint ezelőtt 30 évvel? Sokak szerint mára már nem az a minőség. Egy ilyen kvarcóra meddig bírná kb? Ennyi pémzért olyan 10 évig ha elketyegne és nem adná meg magát, jó lenne.
2021. máj. 26. 07:57
1/8 Noren1989 válasza:
Nincs olyan jó. Se nem mechanikus, se nem svàjci, se nem minőségi. Élettartam tekintetében 3év, max.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondolom, hogy ezeket a svájci kvarcórákat el kell engedni és helyette egy japán automatát venni, pl Orientet?
2021. máj. 26. 09:55
3/8 Noren1989 válasza:
Àrban milyen kategóriàban nézelődsz?
Milyen célra kellene az óra?
Megjelenésben mi tetszik?
4/8 A kérdező kommentje:
#3 ez a konkrét darab érdekelne, amit a kérdésben linkeltem, de ha a Doxa nem jó, akkor valami japán automata jöhet szóba inkább.
2021. máj. 26. 11:55
5/8 A kérdező kommentje:
Ja és ilyen max 90 ezer Ft környéke.
2021. máj. 26. 11:56
6/8 anonim válasza:
Nem rossza a kvarc Doxa. Édesapámnak 30 éve van egy, még a rendszerváltozás után kapta az érettségiző osztályától. Tökéletesen működik azóta is.
Én Orientet vennék amúgy (nekem is az van), azoknak jobb az ár-érték arányuk, de ha kinézted ezt a Doxát, akkor nyugodtan vedd meg, remek óra az is, még ha már nem is olyan nagy név, mint egykor.
7/8 anonim válasza:
Az én Doxám majdnem 5 éves, asszem kétszer kellett elemet cserélni benne, meg a csatjából esett ki egy pöcök és a csatot is cserélni kellett. Én teljesen meg vagyok vele elégedve.
8/8 anonim válasza:
nekem 8 éve van meg a doxa, semmi baja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!