Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha gyűlölöm a nagy...

Mit tegyek ha gyűlölöm a nagy homlokom?

Figyelt kérdés
Frufrut nem akarok mert göndör hajam van és nagy macerával járna...(1x volt,amúgy sem állt jól) mindenki csúfol miatta... 18 centi a fejem és 5,5 cm a homlokom ebből. Az átlag fejeknek a 25 százalékát teszi ki a homlok,nekem ez 30%. Ez az egyetlen dolog amit nem tudok megszeretni.Komolyan a lelkem eladnám ha kisebb homlokom lehetne.Tudom hisztisnek hangzok,de testképzavarom volt (anorexia) amiből már kigyógyultam és sikerült elfogadni a testem,viszont nagyon szeretnék magabiztos lenni,ebben pedig csak a homlokom állít meg.Légyszi olyanok írjanak akik tudnak segíteni.Elfogadni nem tudom.
2021. máj. 25. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

Nezd meg holenyi zita videoit. O is nagy homloku csaj es imadja, nem rejti el, sot a hajat direkt ugy hordja hogy kiemelje a homlokat.

Szeresd magad ugy ahogy vagy. Mindenkinek vannak hibai, ha neked csak ennyi, akkor nagyon szerencses vagy.

2021. máj. 25. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy gyógyultál ki...
2021. máj. 25. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Egyenes póthaj frufrunak?
2021. máj. 25. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
9%
Gondolj bele, hogy a korulotted levo emberek - csaladod, osztalytarsak/munkatarsak - is valoszinuleg ugyanugy gyulolik. Te csak tukorben latod, de ok mindig, amikor koztuk vagy. :S
2021. máj. 26. 07:01
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Próbálj ki több frizurát, és esetleg be festheted egy kicsit a hajad csak a végét vagy tetejét vagy teljesen, az elvonja a figyelmet a homlokdtól vagy. Fülbevaló, nyaklánc, szemüveg, egy kicsi szemsmink, stb.. Ezek csak tippek de szerintem semmi baj nincs a homlokoddal láttam már sok ilyen csajt és szépek voltak :D
2021. máj. 26. 08:28
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

Sminkeléssel lehet javítani. Nézd meg hogyan kell kontúrozni a nagy homlokot.

Egyébként azt mondják, hogy a nagy homlok az intelligencia jele. ☺️

2021. máj. 26. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is nagy homlokom van, emellett még kerekebb arcom is, én sem tudtam soha elfogadni. Nekem is göndör hajam van, de vasalom, én frufrut vágattam, a telt fazonút, nem a tépettet, emellé pedig long bobot is, hogy ne tűnjön olyan kerekek az arcom optikailag. Én imádom, neked is azt javaslom, keress egy fodrászt, aki előnyös hajat vág neked, de a frufru mindenképp jó megoldás. Abból is van több féle. Esetleg optikailag sminkkel lehet kisebbíteni a homlokod, de az macerás.
2021. máj. 26. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy kigyógyultál a testképzavarból? Vagy most épp a homlokod a bűnbak, ami megakadályoz... miben is?

Kíváncsiságból lemértem az enyémet, az arcom 20 cm, a homlokom 7,5, de akkor mi van? Ilyen és kész.

2021. máj. 26. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyébként az #5-ös miért van ennyire lepontozva?
2021. máj. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!