Ha egy kicsit felvált a gél lakk a körmöm hegyénél, akkor azonnal körmöshöz kell mennem?
Figyelt kérdés
Vagy mit csináljak? Elég sűrű a hetem.2021. máj. 24. 22:38
1/2 anonim válasza:
Írj a körmösödnek, fotózd le, kérdezd meg, mit javasol.
2/2 anonim válasza:
Nem kell, ez csak egy lehetőség. Ha szeretnéd felkeresheted a körmösödet és elmondhatod neki, hogy ez történt, ki tudná-e javítani valamikor. Viszont én (ez most lehet, hogy valakinek igénytelenség, nem tudom, én nem éreztem annak) nem foglalkoztam ilyenekkel. Nekem is előfordult, hogy pl. letörtem a körmöm vagy belereszeltem főzés közben vagy felvált és hasonlók, de én hagytam ahogy volt. 3 hetente jártam körmöshöz, általában inkább a vége felé történtek ilyen esetek és akkor már úgy voltam vele, hogy azt az időt már kibírja. Viszont ehhez nyilván az is hozzátartozik, hogy alapvetően nem látta senki a körmöm, mármint nem olyan közegben élek, dolgozom stb., ahol fontos lenne, hogy hogyan néz ki a körmöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!