Melyik a legjobb olcsó svájci (swiss made) karóra?
Olyan svájci órát akarok venni, ami nem feltétlen ismertebb márka, sőt valami kis kézműves gyártó jobb lenne, aki nem annyira ismert, épp ezért olcsó karórái vannak, de megbízható szerkezet, nem valami műanyagokból építkező cucc. Swiss militaryra gondoltam, valahol olvastam egy cikket, hogx ez pont egy ilyen gyártó, de valaki meg leszólja, hogy gagyi a szerkezete. Más ilyen van?
Olyan max 100 ezer forintot szánnék rá.
Én amúgy valahol értem a gondolatmenetét a Rolex példát felhozó válaszolónak is. Ha azt nézem, hogy 200 ezret bukok rajta esetleg, de évekig volt cserébe egy 2-3 milliós órám, akkor végülis jogos, hogy ugyanott vagyok, mintha 200 ezerért veszek valamit, ami rajtam marad, mert nem fognak érte 200-at adni, 50-ért meg sajnálni fogom eladni. Ezen gondolatmenet alapján van benne valami, DE!!!:
1) Ehhez az kell, hogy legyen felesleges 2-3 millió forintom, amit nem tudok már hova tenni,
2) Vigyáznom kell rá, hogy karcolás ne legyen rajta, vagyis itt megállt a történet, mert nincs felesleges 2-3 millióm és napi szinten hordanám, vagyis akaratlanul is sérülhet. Ezért nem állja meg a helyét jelen esetben ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!