14 évesen le lehet gyantázni a bajuszt?
Szeretném magamnak itthon legyantázni, mert engem zavar, hogy látszik a bajszom.:S Milyen gyantát vegyek?
Lány vagyok.
ma 16:51-es vok :):
linkelni akartam még h ezt használom:
nagyon jó tényleg.
nekem pl egyszerűbb mint egyesével kitépkedni szemöldökcsipesszel.
csináld úgy (ha ezt választod) h kiveszel egy csíkot, azt félbe vágod. kicsit melegíted(én laptop ventilátoránál szoktam :D) aztán először bajuszod bal felét szeded le úgy h balról jobbra letéped, majd a másik felét felhasználod a bajuszod jobb oldalára amit jobbról balra tépsz le.
Gyantáztass!
Szerintem bízd kozmetikusra, mert ő tudja milyen irányba kell felkenni a gyantát, stb.
És a gyanta nem erősít, egy idő után teljesen ki fog kopni. Szemöldökcsipesszel ne is próbálkozz, mert az erősíti ott a szőrt. Én 12 éves korom óta gyantáztatom, mert elég világos bőröm van és fekete hajam.(keresztanyum kozmetikus, ezeket tőle tudom)
14/L
szia nem tudom h még aktuális e neked de én itthon gyantázom a nővérem segítségével bár nincs szükségem a segítségére attól még félős vagyok ezért inkább ő rántja le :) ezen nem lehet mit elrontani
ha a veet arc gyanta csíkkal csinálod akkor minden rá van írva h h csináld am sztem nem fáj csak egy picit kellemetlen :) sok sikert
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!