Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a hagyományo...

Mi a véleményetek a hagyományos fürdőnadrágról (fecske)?

Figyelt kérdés
Egyre kevesebben hordják - pedig a legpraktikusabbnak tartom.
2021. máj. 8. 23:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Egyetértek veled. Én is praktikusnak és kényelmesnek tartom ezért fecskét hordok. Nem zavar, hogy lassan kisebbség leszek ezzel.
2021. máj. 9. 00:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sima alsóneműnek szerintem semmi baj nincs vele,akinek az kényelmesebb hordja nyugodtan,engem aztán nem zavar. Nem a férfiak miatt venném fel amúgy sem...csak a férfiak általába beszólnak minden miatt.
2021. máj. 9. 08:10
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nőként nem jön be. Örülök, hogy a párom rövidnadrágot hord.
2021. máj. 9. 08:23
 4/11 A kérdező kommentje:

Minden válasznak megy a zöld pipa.

Uszodában pont a shortok idegesítőek, ahogy kifordul a zsebük és abból a papírzsebkendők, amik a medencében maradnak. Plusz sokan alsónadrágot is magukon hagyják.

2021. máj. 9. 08:47
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Praktikus, uszodába kiváló. A strandon napozás, röpizés, stb közben egy kicsit többet mutat az ideálisnál.
2021. máj. 9. 12:16
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Borzalmasan néz ki . 21/N
2021. máj. 9. 23:17
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

Nem is értem ez miért kérdés!?

A legtermészetesebb, hogy napra víz mellé olyan ruhát vesz fel az ember ami a legkevésbé fedi a testét.

Lásd. A nők mikor a közönséges tangás fürdőruhájukban mutogatják a pitcsájukat..

Úszáshoz kiváló és kényelmes is.

A hülye amerika imádó hiú fiúkák akik szégyellik a testüket azok meg nevettessék magukat a térdig érő bő szárú rövidnadrágjaikban.

Nehogy lebarnuljon a combjuk és meglássák a strandon hol máshol a lábukat..

Biztos kényelmes lehet vízesen lenni benne míg meg nem szárad.

Vicc az egész.

Már mindenhol ezt a szhart látni a hiúkon, azért kíváncsi lennék, hogy dhugáshoz azért leveszik..?

2021. máj. 11. 07:59
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
Jaaa, hát igen, a nők azok akár meztelenül is lehetnek, ők szentek és sérthetetlenek, de a férfiak azok lehetőleg overálban legyenek még a strandon is... Hát igen itt tartunk, ostoba egy nő aki így gondolkodik, ha nekem lenne ilyen párom, akkor nem sokáig lenne mellettem... Nagyon nagy szerencse, hogy nem az idióták táborát erősíti.
2021. jún. 10. 10:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Maradtam a hagyományos úszónadrágnál. :) Nekem kényelmes, praktikus - bár a párom nagyon nem rajong érte...
2021. jún. 11. 11:14
 10/11 anonim ***** válasza:
46%
Sajnálom, de jól tetted, remélem megváltozik idővel és ami neked kényelmes és tetszik azt nem fogja ellenezni.
2021. jún. 11. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!