Mit szóltok ehhez a lányhoz összhatás szempontjából?
Figyelt kérdés
Ruha + külső alapján mit gondoltok? Szerintem így ebben a formában elképesztően szép, csinos, gyönyörű az arca, alakja, és a ruha nagyon jól kiemeli a szépségét, de érdekelne mások véleménye is!
2021. máj. 7. 21:59
11/14 anonim válasza:
persze ha 2012-es a kep, akkor nem szoltam..
12/14 anonim válasza:
Mint érett férfi én azt mondom,hogy egy vonzó nő semmi mű szharral amire a mai fiúkák buknak.
Nekem nagyon tetszik.
F.44
13/14 anonim válasza:
Az arca szerintem átlagos, smink nem túl jó, nem energikus, nem vidám az arca, a haja se fényes, lapos is.
Viszont tényleg nagyon jó alakja van, csinos. Ez a ruha kiemeli.
14/14 anonim válasza:
Szerintem olyan kis átlagoska, hasonlít Brie Larsonra egyébként kicsit (színésznő, aki nem ismerné). Szépnek szép, de nem az a kategória, akitől be kell halni, legalább is számomra. Viszont az tény, hogy ez az összeállítás a legjobbat hozza ki mind az arcából, mind a testéből. 10/7-nek mondanám a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!