Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról ha egy...

Mit gondoltok arról ha egy fiatal lány nyáron csak ruhákat és szoknyákat hord?

Figyelt kérdés

Szoknyából leginkább farmerszknya, ruhákból pedig mini a-vonalú, vagy virágmintás, pöttyös vagy valami egyszínű.

Utálom a shortokat, úgy négy éve nem is találtam sehol jó shortot, az összesből kint van az ember feneke, vagy nem tetszik a fazonja.

2021. máj. 6. 17:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Velem is ez van
2021. máj. 6. 20:33
 12/17 Metionin ***** válasza:
94%
Azt hogy a szereti a szoknyákat.
2021. máj. 6. 21:15
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
Semmit. Konkrétan nyáron én sem találok mást, vagy vékony nadrágot keresek, amiben már melegem van, vagy laza bő nadrágot, amiben dolgozni nem mehetek... A rövid nadrágok többsége nekem hordhatatlan, nem vennék fel fenék kidobósat én sem, ami hosszabb, térd felett ér, az meg hülyén áll mert alacsony vagyok :D Így van ez 30 éve, de szerintem senki nem gondolt semmit ezzel kapcsolatban.
2021. máj. 6. 23:50
 14/17 anonim ***** válasza:
6%

Azt gondolom, hogy egy igazi nő!!

Végre aki tudja hogyan kéne a nőiességet kihangsúlyozni.

Az meg külön öröm volt számomra olvasni amit a sortokról írtàl.

Nálam azok magasderekú bugyik amit közterületre felvenni közönséges.

F.42

2021. máj. 7. 08:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Én is csak szoknyát hordok vagy ruhákat. Amikor nincsenek fagyos idők akkor időjárásnak megfelelő vastagságú harisnyával vastagabb szoknyákat szoktam hordani, aztán ha jönnek a melegebb idők akkor vékonyabb szoknyák kerülnek elő vékonyabb harisnyákkal. 23-25 fokos időben már harisnya nélkül is felveszem a szoknyákat, amikor meg már közel 30 fok is van akkor már jönnek elő az egyrészes ruhák és azokat viselem. Mondjuk 30 fok felett csak ruhát viselek általában ujjatlant vagy rövid ujjut esetleg spagetti pántosat. Vannak vastagabb ruháim is hosszú ujjúak amiket harisnyával simán felveszek hűvösebb időkben is. Én közel 17 éves koromban szoktam rá az ilyen ruhák viselésére akkor túl voltam egy nagyobb fogyáson és szép formás lettem és barátnőim rábeszéltek a testhezálló ruhákra és akkor mertem felvenni ilyeneket ami annyira megtetszett hogy azóta is szívesen öltözködöm így. Hosszú farmernadrágot csak október végétől április közepéig, május elejéig hordok ha hűvös, esős idők vannak akkor jobb a hosszú nadrág. De amint száraz viszonylag jó idő van egyből kerülnek elő a ruhák és a szoknyák. Nem nagyon szeretek nadrágot hordani. Meg nekem ezek a leggingsek sem jönnek be télen nagyon hidegbe hordom farmer alatt és ennyi, vagy szoknya alá azt veszek fel de azt hogy picit hosszabb éppen fenék alá érő felsővel felvegyem vagy a fél seggemre rátapadva látszódjon az nem jön be.

28/N

2021. máj. 11. 15:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha flegmán válaszolok mint a többi akkor felpontoznak..?

A 14-es voltam.

2021. máj. 11. 16:15
 17/17 anonim ***** válasza:
én pl mindig szoknyát viselek. télen-nyáron. nyáron munkába nagyon vékony harival máshova pedig hari nélkül. télen vastag harinacit veszek a szoknya alá plusz térdig érő csizmát húzok a lábamra. én igy öltözöm a szoknyákat és a harinacikat szeretem. nadrágot nem hordtam nem hordok és nem is fogok. lehet h konzervativnak tünök ezzel a stilussal de nem zavar.
2021. szept. 27. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!