Az ilyen alkat az még elfogadható vagy már ducinak számít?
Ez duci??? :D
Bár szerintem a dereke "össze lett húzva", de ez nem duci...látszanak a bordái.
Mondjuk ez is tipikus, itthon ez duci, meg csatakanca, a nagy sörhasú 130 kilós férfiak meg "mackósak", meg "nem karácsonyfadísz".
Közben rákerestem a nőre. Ez a fotó vagy egy vékonyabb korszakában készült, vagy erősen retusált.
[link] vékonyabb vagyis kb ez
[link] itt már duci, mondjuk van ez a típus, aki a lábára hízik a felsőtest meg majdnem normál
Szerintem szép és a fehér fürdőruhásat kivéve jó alakja van, nem az ízlés másságával van a baj. Hanem azzal, hogy folyamatosan ki van emelve, a nőknek vannak hatalmas igényeik, meg külsőségesek, aztán itt okádék kifejezésekkel illetik a férfiak még ezt az alkatot is.
1. a dundi is elfogadható, vannak akinek az is tetszik
2. ennek a nőnek aránytalanul széles a medencecsontja, és alulra húsosodik. Nem kifejezetten dundi, csak nagy a valaga. A melle meg fel van pusáppolva, a köldökeitől egészen a nyakáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!