Bogyós orrpiercing?
De mit befolyasolna rajta?
Kerdezo, nezzel mar meg kozelebbrol egy piercinget :D Keress egy kepet a neten.
A bogyo csak kivulrol latszik, ahogy mar irtam, a piercing vege vagy L alaku, vagy spiralos. Megfogod a bogyot es kihuzod, ennyi.
Elarulom neked, a karikat nehezebb kiszedni es betenni, de az sem agysebeszet.
Igy mar ertem, irhattad volna ezt a kerdesben is, mert nem egyertelmu.
5 evig volt orrpiercingem, nekem a csavo aki szurta, nem ajanlotta ezt a fajtat, igy nem is volt. Egyreszt a vege egyenes, szerintem halal kenyelmetlen lenne, masreszt meg annyira pici a bogyo a vegen, hogy lehet ki se tudnad cserelni magadnak.
Az elejen nekem spiralos volt, azt szurta be, de 4 honap utan kicsereltem L alakura, mert mindig begyulladt tole. Utana szepen meggyogyult, talan haromszor esett ki 2 ev alatt az L alaku, de mindig volt nalam ilyen esetekre pot ekszer, amit rogton be is raktam, ha kellett.
Utana karikara csereltem, imadtam, azzal soha semmi gond nem volt.
Szia!
Nem lesz vele baj, de amíg nagyon friss a piercing, hajlamos kiesni. 3-5 nap után már nem, sőt, amikorra teljesen meggyógyul, nehéz is lesz kiszeni, ki ki fog jönni, csak nehéz lesz. Kamós végű a legjobb hozzá, vagy ha már egyenes, akkor talpas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!