Halálosan csúnya vagyok mit tehetnék ?
18 éves vagyok és a kinézetem miatt mindentől megfoszt az élet
Lány vagyok
Kérlek ne gyertek azzal hogy fogadjam el magam... én elfogadom de más nem
A rosszindulatú kommentekől kíméljetek..
Plasztikai műtétre nincs pénzem
És szegény vagyok 😢
Szedj össze egy palimadarat aki pénzzel téged.
Nem viccelek! Én is ronda lány voltam, ráadásul brutál szegény, és sajnos a világ a szép nőknek kedvez, szerencsétlen is voltam. Utolsó mentsváram volt hogy kifejezetten olyan férfit kerestem aki finanszirozza a szépség dolgaimat. Ma már szépnek érzem magam és emiatt magabiztosnak is. Az más dolog hogy ki kell zárnod fejben azt, hogy ez gerinctelenség. Ilyen a világ. Neked se kegyelmeznek.
1/1
Köszönöm a válaszod
Annyira csúnya vagyok hogy egy pasi sem néz rám. .
Ráadásul még szerencsétlen vagyok
Első vagyok.
Én is szerencsétlen vagyok a mai napig. De hidd el, minden zsák megtalálja a foltját. A lényeg hogy ne nagyon válogass ha a pénzre hajtasz.
Amúgy le lehet pontozni, de véresen komolyan mondom ezeket.
Hány éves vagy és mi az ami nem tetszik magadon?
ha a súlyoddal van problémád, sportolj.
vannak már viszonylag olcsón, teljesen elérhető áron sminkek is, vegyél 1-2dolgot, kezdj el sminkelni, nem kell túl sokat, csak valami natúrt.
Öltözködj stílusosan, ez nem azt jelenti, hogy menj el vásárolni, nem is gondolnád, milyen outfiteket össze lehet rakni teljesen átlagos ruhákból.
Vasald ki a hajad, vagy göndörítsd be, amit szeretnél.:)
Máris valamennyivel több önbizalmad lesz. Bár ez leginkább fejben dől el, nem csak a külsőd alapján, a magabiztos nők sokkal vonzóbbak.:)
Írj bátran, szívesen segítek.
te elfogadod magad, de más nem?
ez így???
úgy akarod leélni az életed, hogy te azzal foglalkoztál más mit gondol rólad???
ha te elfogadod magad, annál fontosabb nincs! csinálj olyan dolgokat amikkel magabiztosabban érzed magad (pl. smink, valami haj, olyan ruhák), és ha van önbizalmad már is máshogy fognak rád nézni
annál nincs vonzóbb ha valakinek van önbizalma és elfogadja magát úgy ahogy van
akik meg így nem becsülnek meg, az nem éri meg, találni fogsz olyat aki úgy szereg ahogy vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!