Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Halálosan csúnya vagyok mit...

Halálosan csúnya vagyok mit tehetnék ?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és a kinézetem miatt mindentől megfoszt az élet

Lány vagyok

Kérlek ne gyertek azzal hogy fogadjam el magam... én elfogadom de más nem

A rosszindulatú kommentekől kíméljetek..

Plasztikai műtétre nincs pénzem

És szegény vagyok 😢

2021. ápr. 20. 19:06
1 2
 1/16 anonim válasza:
43%

Szedj össze egy palimadarat aki pénzzel téged.

Nem viccelek! Én is ronda lány voltam, ráadásul brutál szegény, és sajnos a világ a szép nőknek kedvez, szerencsétlen is voltam. Utolsó mentsváram volt hogy kifejezetten olyan férfit kerestem aki finanszirozza a szépség dolgaimat. Ma már szépnek érzem magam és emiatt magabiztosnak is. Az más dolog hogy ki kell zárnod fejben azt, hogy ez gerinctelenség. Ilyen a világ. Neked se kegyelmeznek.

2021. ápr. 20. 19:11
 2/16 A kérdező kommentje:

1/1

Köszönöm a válaszod

Annyira csúnya vagyok hogy egy pasi sem néz rám. .

Ráadásul még szerencsétlen vagyok

2021. ápr. 20. 19:15
 3/16 anonim válasza:
40%

Első vagyok.

Én is szerencsétlen vagyok a mai napig. De hidd el, minden zsák megtalálja a foltját. A lényeg hogy ne nagyon válogass ha a pénzre hajtasz.

Amúgy le lehet pontozni, de véresen komolyan mondom ezeket.

2021. ápr. 20. 19:17
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem válogatók hisz nincs miből..
2021. ápr. 20. 19:20
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
Biztos találsz magadnak vkit. Lehet hogy belülről vagy értékes és az sokat számít. Amúgy lehet hogy csak te látod magad csúnyának és nem is vagy az
2021. ápr. 20. 19:23
 6/16 anonim ***** válasza:
42%

Hány éves vagy és mi az ami nem tetszik magadon?

ha a súlyoddal van problémád, sportolj.

vannak már viszonylag olcsón, teljesen elérhető áron sminkek is, vegyél 1-2dolgot, kezdj el sminkelni, nem kell túl sokat, csak valami natúrt.

Öltözködj stílusosan, ez nem azt jelenti, hogy menj el vásárolni, nem is gondolnád, milyen outfiteket össze lehet rakni teljesen átlagos ruhákból.

Vasald ki a hajad, vagy göndörítsd be, amit szeretnél.:)

Máris valamennyivel több önbizalmad lesz. Bár ez leginkább fejben dől el, nem csak a külsőd alapján, a magabiztos nők sokkal vonzóbbak.:)

Írj bátran, szívesen segítek.

2021. ápr. 20. 19:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Küldj már egy képet priviben, kíváncsi vagyok, mennyire túlzod el.
2021. ápr. 20. 20:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Mi az ami nem tetszik magadon?
2021. ápr. 20. 20:34
 9/16 anonim ***** válasza:

te elfogadod magad, de más nem?

ez így???

úgy akarod leélni az életed, hogy te azzal foglalkoztál más mit gondol rólad???

ha te elfogadod magad, annál fontosabb nincs! csinálj olyan dolgokat amikkel magabiztosabban érzed magad (pl. smink, valami haj, olyan ruhák), és ha van önbizalmad már is máshogy fognak rád nézni

annál nincs vonzóbb ha valakinek van önbizalma és elfogadja magát úgy ahogy van

akik meg így nem becsülnek meg, az nem éri meg, találni fogsz olyat aki úgy szereg ahogy vagy!!

2021. ápr. 20. 21:29
 10/16 anonim válasza:
100%
Szerintem az önbizalmadon dolgozz inkább. Nem hinném, hogy annyira csúnya vagy, meg én azt szoktam mondani annak, aki csúnyának érzi magát, hogy mindenki szép valakinek. Tényleg nincs olyan ember, akit ne tartana legalább egyvalaki szépnek vagy vonzónak. Biztos vannak előnyös vonásaid az arcodon, amiket érdemes kiemelned, pl. ha szép nagy szemed van, akkor dobj fel egy szempillaspirált vagy ha esetleg az ajkaid teltek, akkor egy színezett ajakápolót, esetleg szerezz be egy korrektort/alapozót és csak az apróbb bőrhibákat fedd le, már az is sokat dob az ember arcán. Még a hajad is sokat javíthat az összképen, egy frufru vagy egy jó fazon is segíthet, esetleg új hajszín. Öltözködésben meg tényleg nem kell túl gondolni, olyan szereléseket lehet összeturkálni meg szezonközi leárazásokban venni szinte semmi pénzért, mintha magazinból nézted volna.
2021. ápr. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!