Megéri fast fashion ruhaboltban karórát venni? Mennyi ideig bírják?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy azok nagyon rosszak, de mégis, mennyi időt bír?
Van jobb minőségű óràm is, csa most szeretnék màsikat, és potom pénzekért lehet kapni.
Köszi előre is!
2021. ápr. 20. 17:58
1/3 Sunshinedoll válasza:
Nekem volt olyan, ami 4-5 évig is bírta, a szíj szakadt el ennyi év után, az óra maga működött.
Az 50 ezres órám, ami még mindig bőven olcsó kategória órák tekintetében, de nem egy 5-6 ezer forint, na hát az két év után megadta magát. Erről ennyit :D
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt jó tudni! :)
Egyébként, tényleg, nekem is a dràgàbb óràm, most nem tudom, hogy csak az elem merült-e le benne, vagy megadta magàt...
2021. ápr. 25. 00:29
3/3 anonim válasza:
1-es, mégis milyen márkájú volt az az 50 ezer forintos karóra? Csak mert úgy sejtem, hogy valami divatmárkáról beszélsz, csak akkor meg nem tudom, hogy mit csodálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!