Gáz ha nemzeti színű karkötőket hordok, magyar kitűzők vannak a táskámon, kárpátiát és fankadelit hallgatok, de műkörmöm is van?
Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 23:44
21/31 anonim válasza:
bocs kihagytam, hogy ha meghallok egy kárpátia számot röhögőgörcs jön rám
22/31 anonim válasza:
Szerintem a felsorolásodból nem a műköröm gáz, hanem a fankadeli.
23/31 anonim válasza:
Valahogy nem jön össze a kettő... Magyarság plusz műköröm. Torzítja a képet.
24/31 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi:)
2010. aug. 22. 13:17
25/31 anonim válasza:
Na mert ha pl a sajátja lenne kicsit nagy és úgykifestve az már jobb lenne?! :S nem tom mi baj azzal hogy műkörme van, mondjuk nekem a festése már kicsit sok lenne de amúgy szerintem semmi gáz nincs benne
26/31 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ha neked tetszik, és te igy érzed jól magad, akkor rendben van, nem?
Minek kéne lenézni bárkit is a külseje, és a zenéje miatt?
-.-" Annyira hülye szokás. :S
Ha neked tetszik a műköröm, akkor legyen. És? Ha Kárpátiát hallgatsz? Kit érdekel,ha neked tetszik?
Anyukámról sem mondaná el senki, hogy Guns N Roses koncerten tombolt az amúgy szőke nő, kosztümben és körömcipőben. =)
27/31 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. aug. 22. 21:50
28/31 anonim válasza:
Gáz mer meg késelnek a cigányok
29/31 Pro Patria válasza:
"Amúgy meg bár mindenki csak fele ennyire szeretné a hazáját vagy legalább csak ne nézné le azokat akiknek kicsit is számít hogy magyarok.." - A gáz az, hogy nektek ez a hazaszeretet. Seggetekre tetováltok egy qrvanagy turult, aztán elkönyvelitek, hogy "hű, ha mindenki így szeretné a hazáját, mint én..." - akkor bizony sehova se jutnánk, mert a turbómagyarkodásból nem lesz kenyér.
30/31 kokoquad válasza:
Szerintem az gáz aki ellenzi a magyarságot,és ezt rossznak tartja. Tiszteletreméltók azok a szülők akik Magyarságra nevelik gyermeküket!!!! Idegeneknek pedig kuss és irány haza a mi országunkból!!! Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!